Vidim da se dosta počelo pisati o muži koza, da se spomilnju muzilice, eventualno dobijanje mastitisa i još svašta. Da nebismo opterećivali temu francuske alpine, otvorio sam ovu novu temu, pa će biti preglednije svima i lakše za rad. 

ivanhoe je napisao(la):Kolko jos domuzes rucno posle tih skupih masina?Cer me upozorila da su skoli ucili da se MORA domuzti posle masine.Dali ti na 1 kozi istovremeno stiska obe gume?Na kolikom podtlaku muzes koze?Stigle su mi kozje sise ali i dalje mogu muzti samo 1 jer ubrzo prestaje mleko dok ne pocnem masirati vime,mozda sam ih razmazio? Kolko sam vido i jare svo vreme gurka vime![]()
Nece da je biju nego pitaju jest prijatelju. I moje ovce i koze su takve he he. Kad im se nesto svidja onda ne biraju sredstva za doc do togaivanhoe je napisao(la):"blago" sam ja razmazioKad Irenka mora da muze (kad sam u smeni) pojedine oce da je biju,(opruzenom prednjom nogom po ledjima) Kad smo bili zajedno sam ih odvikao
sa po 2samara skinutom rukavicom po labrnji
Znaci ne jaki udarci i tucenje
samo naglasavanje da je to zabranjeno
nakon 10ak min smo ih zajezdo ceskali i stvar je uspela
Pranje vimena je normalno,pulsator cu lako prestelovati (automaticar precizni bravar elektronicar sam po struci,to i radim) Sise i casice za koze sam stavio,sada 5-6 do 10 izmuzaja imam rucno![]()
brundalo je napisao(la):Nece da je biju nego pitaju jest prijatelju.
brundalo je napisao(la):Po ovome sta govori, ispada da nije ili ima pokretni muzni uredjaj![]()
![]()
Jel ti Nostradamus bio rod![]()
![]()
Obzirom da ćer namerava da produži veterinu,želim da imam tabelarni prikaz mužene količine u odnosu na:temperaturu,vremenske uslove,sušu... Može joj zatrebati na faxunovii je napisao(la):Dali imas neki nacrt za taj pokretni muzni uredjaj, i kako mislis sa njime da resis hladjenje mleka.