zivislav
Novajlija
Ne, za rostilj palim vatru ispred traktora i koristim vile za djubre kao resetku. Visinu podesavam hidraulicnim putemZivislave a gde ces rostilj da pseces na novom auspuhu???![]()
Prasence, naravno, ide na vile za rol bale
.@Kristal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne, za rostilj palim vatru ispred traktora i koristim vile za djubre kao resetku. Visinu podesavam hidraulicnim putemZivislave a gde ces rostilj da pseces na novom auspuhu???![]()
.

Tu gde je izvod pogona vitla na menjaču postavljen na starim 82-ama su ugrađivali neki reduktor koji kad uključiš belorus (ako se dobro sećam) kad ubaciš u rikverc on ide napred i bukvalno mili kao puž, imali smo u firmi jednog sa tim reduktorom i korišćen je za kopanje rova za pipu baš zbog te spore brzine, ako grešim nek me neko ispravi, mislim da je taj belorus još u firmi i u funkciji.
Pocetna cena?Evo jedne korisne informacije 8 februara ce se odrzati licitacija u Z.Z.Jedinstvo u Odzacima,izmedju ostalog na prodaju su i 2 kom Belarusa,jedan je 82 prva serija crno crvenih a drugi je 552

Ma okrece se on lako rukom kad je skinut poklopac, mene brine da nije poklopac nalegao na centrifugu, a i ne kupa mi se u ulju, dovoljno sam se namazao dok sam cistio ono djubre.Skini spoljni poklopac i za trenutak upali traktor... Nista nece da mu fali...![]()
Nista se, apsolutno, ne cuje. Stojim kod filtera, ugasim traktor, stavim uvo na filter, i nista. Cak se ni vibracije nikakve ne osecaju.Kada gasis traktor stani sa desne strane tu do filtera i kada se ugasi mora da se cuje na par sekundi kako se centrifuga okrece
Ma ocistio sam, imam i zetora takvim filterom tako da imam iskustva. I meni se cini da to nebi trebalo da moze da kaci, ali samo to mi je palo na pamet.Nemoguce da poklopac naleze na fentrifugu!!! Nije to toliko blizu.. A kazi mi jer si ocistio one dizne???? Ako nisi njih ocistio nema sta da pokrece centrifugu...
E ovako nesto sam se nadao da cujem, sad mi je lakseI ja kada sam prao centrifugu nije se cula prvih par dana,posle je normalno zujala.