i sve vracanje opet nazad...za 3 sata uz malo srece se uspe operacija...kroz auspuh.
srđan7 3 sata utrošenog vremena pa još kroz auspuh Ginekolozi to brže rade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i sve vracanje opet nazad...za 3 sata uz malo srece se uspe operacija...kroz auspuh.
dal si dobro namontirao lopaticno kolo...................
Pojacana hidraulika na MTZ. Mozda nekome bude od koristi.
Ima kod nas ugrađeno na 892
Sto bi rek'o jedan iz susednog sela posle dve godine na automehanicarskom zanatu:
"Majstorrre, majstorrre, sta je to karrrburrratorrr, cemu sluzi i gde se nalazi?"
Jel to onaj deo gde su one mlaznice za ulje, kako to moze drugacije da se namesti?
I ja se slazem sa tobomMislim da bi sa tim pojacanim hidraulikom ili ti dodatnim klipovima malo usporio dizanje ali bi sigurno rasteretio pumpu....samim tim bi i lakse dizao veci teret. Ako gresim neka me neko ispravi!
I ja se slazem sa tobom
- - - - - - - - - -
Skinuo danas hidraulicni cilindar na 820,rasklopio ga jedna plastika sa gumicom otisla.Sutra ce mi prijatelj doneti iz A.P. cena komplet 750din
posto neznas sta je kamburator evo da ti obajsnim laksim putem ,centrifuga radi kao i vodenicni tocak,imas onaj lim sa cetiri pera koji stoji unutar sita,e ta pera treba da namestis da ulje koje izlazi iz onih rupica ili mlaznica udara pravo na ta limena krilca i to ustvari pokrece rotiranje centrifuge,kad se to nenamesti kako treba onda se centrifuga sporije zaukava........si senjor.....
Jel ugrađivano ovde i koja je cena iste ? I zanima me "brzina" dizanja pre ugradnje i posle, dali ima veće vremenske razlike jer je pumpa ista a potrošnja skoro duplo veća?