MTZ Belarus

Da li 892 u rezervoarima ima kakva sita? Moze li se to skinuti? Bez da moram skidati rezervoar? U silazi mi je spao cep sa rezervoara i upalo je kukuruzovine.

У славини зна да буде сито дебљине малог прста висок 10-ак цм, ако није раније чачкано. Може да се деси зачепи се са стране, наталожи и само на врху улази нафта. Мислиш празан резервоар а у њему има 10-ак литара горива. За ове нове не знам ако је мали отвор за сипање горива. Оне старе 92- ке су имали велики отвор за сипање горива.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ma nervira me i ovaj plovak pokazuje prazan ja ga dospem stane 70 litara. Sastav izmedju rezervoara bas zbog ove prljavstinje je trebo biti na dnu a ne na vrhu.

Не гледам уопште мерач горива као поуздано мерило, кад се креће са радом сипаш пуне резервоаре и имаш за ~ 10 сати рада. Опет сипаш пун и у круг. Или можеш да преспојиш све на један резервоар али онда мораш водити рачуна. У селу када желиш неком да "напакостиш" затвориш славину на десном резервоару...

Провери ону цев што спаја резервоаре, ако има талога неће бити једнак ниво горива у резервоарима.

Скини црева са обе славине,одви холендер на грубом филтери,издувај све компресором,врелом водом прочисти сва црева па поново компресор.Из резервоара остави да све изађе,па сипај испирај буквално јбг да их не скидаш.Можеш на десном резервоару (гледано од назад да направиш провидно црево као мерач)

Ja sam iz nekog razloga dole razbušavao nešto da bi ubacio šrafove, ali ja sam samo proširio rupu koliko se sećam. Ne znam tačno na šta ti misliš i kod meni je na 892 ali verujem da je isto.

tu gore je vareno za brezon koji ide dole kroz rupu i ima maticu, cudan patent. odneo sam majstoru da razbusi.

Nazad
Vrh