MTZ Belarus

Ја сам код Кинеза узео оне мало веће педеруше торбице у тракторе и комбајн окачио и у њима држим све ствари. Телефон,пуњач,документа,саобраћајне,чепиће за уши,који фебрицет,спедифен,марамице. То лепо стоји не смета,а ништа се не напраши и још није скупо.

Danas dosli sa njive i kad smo hteli da spustimo plug nece dole. I morao da stisnem onaj ventil pozadi i spustio. A evo par dana radi sve ok u oranju nije ni jednom zaglavilo.. e sad da li je slucajnost ili ne videcemo …

Sent from my iPhone using Tapatalk

Danas dosli sa njive i kad smo hteli da spustimo plug nece dole. I morao da stisnem onaj ventil pozadi i spustio. A evo par dana radi sve ok u oranju nije ni jednom zaglavilo.. e sad da li je slucajnost ili ne videcemo …

Nije slucajnost postoji jos neki problem.
Da li je opruga kontrole vuce puknuta (kopcanje toplinga), poluge koje prenose rasklimane i ventil stalno nepotrebno radi?

Opruga ima lufta ali ne znam koliko je normalno da ima.. iskreno ne znam ni kako se steluje.

Evo nasao sam neke slike na tik toku. Ima i br telefona.

e5460b3c99c7a396339e4c867165b730.jpg

1d6959253691009325bbc955bfa0c968.jpg

5694ae91dabca1ef3ea01a5c38621064.jpg

Onaj deo na vratima ima prikljucak za upaljac i drzac za mob. U komentarima mislim da pise cena 40e

Nazad
Vrh