Petar97
Član
Dobio bi samo turbo rupu do 2000rpm. Ako hoces vecu snagu treba da stavis otprilike otprilike duplo veci turbo koji ce da prednapaja manji. I onda je nebo granica…. Ili klipovi kliipnjace i radilica sta pre popusti 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pitaj boga miloga kakvog su tu frankenstajna napravili.Tako je, to sam i vidio. Koliko je mogao dobiti snage sa dva turba i, jasno, vrlo vjerojatno sa reglažom pumpe i dizni?
Taj je motor inace pravljen da izdrzi do 200ks, skracuje mu se vijek trajanja , sovjetski motor i ugradjuju ga u sve u svasta a sada mozda najvise u traktore. Moguce da sada vise nije taj kvalitet dijelova kao 70 tih. Njegov parnjak đondir od 155ks u ono vrijeme je mogao da istrpi i preko 200ks.Dobio bi samo turbo rupu do 2000rpm. Ako hoces vecu snagu treba da stavis otprilike otprilike duplo veci turbo koji ce da prednapaja manji. I onda je nebo granica…. Ili klipovi kliipnjace i radilica sta pre popusti![]()
Нисам сигуран рекао сам али мислим да није рускаћMislim da grešiš,ako se ja dobro sećam a trebalo bi da se sećam to je običan d260 samo je dodat jos jedan turbo.
Sto i nije tako teško jer je izduvna grana 3+3,izbaciš jednu polovinu i dodas drugu koja nosi turbo.
Nista strasno i nista sto se inače ne radi na svakom normalnom traktoru sem na rusu.Hvala na odg, da znam sta me ceka na leto
Nisam ga zagledao,prošao samo ispred mene al znam da sam kometarisao sta su uradili i covek kod kog sam radio inače komšija od vlasnika kog rusa kaze da su samo na njegov motor dodali jos jedan turbo.Нисам сигуран рекао сам али мислим да није рускаћ
Nebojša, posle koliko vremena misliš da je najbolje da se i antifriz zameni ? i koji antifriz sipaš u 82 ?Nista strasno i nista sto se inače ne radi na svakom normalnom traktoru sem na rusu.
Finansijski par stotina evra trenutne "stete" ali sigurno isplatiljivo dugoročno gledano.
Koliko se sećam preporučljivo vreme zamene je od 3 do 5 godina,zavisi od tipa i proizvodjaca.Nebojša, posle koliko vremena misliš da je najbolje da se i antifriz zameni ? i koji antifriz sipaš u 82 ?
Kod mene je fabricki zelen, al sto kaze Nebojsa da l uopste ima veze koja je boja, pa nije svemirski brodZnači svejedno je koji zbog gumica na hilznma mene se ubedjivali da ne može ovaj obični valjda G11 plavi