MTZ Belarus

Nemanja, nemanja, brkovi ti plavi... 😁😁
Ja imam u planu ugradnju hidro volana, i baš sam planirao taj sa dva cilindra bez spone...
Jesi ostavljao stari stub volana.?

Gde bez radija 😂. Veći problem što ne mogu da upalim svetla pozadi, uspeo sam da ugasim jedno svetlo pozadi, moram čačkati da vidim šta ga muči.

Svašta sam vidio, al ovo još nisam. Jučer u povratku kući prolazim kroz Bešku i u centru ispred kuće stoji i radi MTZ-1221.2 sa dva auspuha i sa dvije turbine na motoru. Jel zna netko iz Beške kako ide taj traktor?

Ako je za mene pitanje onda je Nebojsa 😀,stelovanja nema,ako ide tesko ili pumpa ili orbitrol,jer ima dve varijante tog volana,pisano je vec na forumu,jedni imaju volan kao sity servo dok je na drugima dva puta teži.
Znaš već da te stalno zovem Nemanja. :) Tako sam te zapamtio i ne vredi. Ovo je valjda osmi put.
Tako je išao i kad je bio nova tako da mu je to valjda to.

Sad pali ali i dalje prekida radio i prilikom stiskanja kočnice ili paljena svetala. Jel u pitanju masa negde da je loša?
Pokušaj da pojačaš masu kabine tj. njen spoj sa šasijom traktora. Potreban ti je dodatni deblji (debeli) provodnik kojim ćeš spojiti masu kabine sa masom negde na šasiji. Možeš kao u klipu...

Nazad
Vrh