MTZ Belarus

Evo neke cene traktora sa poslednjeg cenovnika AP plus sto se odbijaju 1.000 € za kupovinu novog traktora uz ucesce 25% cene traktora u robi ili kesu to je u saradnji sa Pro Credit bankom kredit ide na 5 godina bez kamate i bez troskova obrade kredita tako pise u zadnjem broju poljoprivrednika
MTZ-820 Rav.Most 20.490 €
MTZ-920 Rav. Most 21.990 €
MTZ-892 Rav. Most 22.490 €
MTZ-952 Rav. Most 22.490 €
MTZ-1025 Rav. Most 24.990 € :ppozdrav:

jel ima neko predstavu sta moze biti sa mrnjacem na mtz-82.1 nece u brze brzine da ubacu menjac ide samo u spore?znaci onaj polozaj levo napred u kojem se i pali traktor nekad se desi da ubaci i to kad je hladan

bojcetic je napisao(la):
@igordulic
Tvoju dilemu je imalo jako mnogo ljudi. Neki su uzeli 892 neki 1025... Uglavnom, nisu pogresili ni jedni ni drugi. U Subotici je laksa zemlja nego kod mene u ataru, tako da verujem da bi 892 bio zadovoljavajuce snage za plug 3x14 na 25-30cm dubine. Moj ti je savet da pogledas i 952, koji ima sinhronizovan menjac, a motor je isto 90ks.
Negde je clan Sandor (poseduje oba traktora) pisao da je bolji izbor 892 od 1025.
a video sam kaze bucniji je a sam kaze tero ga na 2200 a onog na 1800 obrtaja pa nek tera sa malo vecim plugom i isto na 1800 obrtaja pa ce doci na istu potrosnju? zar ne..
Post je spojen: [time]1290679320[/time]

igordulic je napisao(la):
a video sam kaze bucniji je a sam kaze tero ga na 2200 a onog na 1800 obrtaja pa nek tera sa malo vecim plugom i isto na 1800 obrtaja pa ce doci na istu potrosnju? zar ne..
Pa verovatno je terao 1025 na 2200 obrtaja pošto mu je to i nominalni broj obtaja, dok na 892 nominalni broj obrtaja je 1800

Okrim je napisao(la):
@ kinez

Drugar, nisam mogao izdržati a da ti ne pohvalim kombinaciju na slici. Imam par pitanja:
- da li imaš donju poteznicu za prikolicu ili kačiš na poluge,
- koliko tereta nosiš (ili kubika)
- šta ti je to ispod anlasera? Mislim na ona dva nosača. Uvećao sam sliku, ali nisam mogao shvatiti namenu.

Pozdrav od Mirka iz Kule. :cao:
donja poteznica rucni rad skroz blizu kucista diferencijala prcvsccena na ona 4 srafa odozdo i onaj bocni za poluge prolazi kroz nju inace na prikolicu tovarim do 15 kubika ogrevnog drveta koliko je to kila neznam do skoro sam je vukao sa univezalom 445,prikolica je moj rucni rad na traktor lezi 2/3 tereta.dimenzije 2x4,50,sasija od fapa13 i prednja osovina samo skracena,a ona dva drzaca na traktoru na njih cu da smestim rezervar za naftu a fabricke izbacujem da bi dobio prostor ispod kabine za neke inovacije.hvala na phvalama

uzeo sam predracun na 1025 ipak 3 veliike brazde ce moci onda sigurno vuci u svim uslovima :) pa sutra moramu banku.
o da...sad si resio veeeliki problem...bolje neg da uzmes 892,pa da kao neki sechesh vogela na zahvat od 25 da ga mozes vuci...srecno!

goran1 je napisao(la):
jel ima neko predstavu sta moze biti sa mrnjacem na mtz-82.1 nece u brze brzine da ubacu menjac ide samo u spore?znaci onaj polozaj levo napred u kojem se i pali traktor nekad se desi da ubaci i to kad je hladan

samo ga malo cimni u bilo koju brzinu bez kvacila pa probaj ponovo :cao: :cao: to se stalno desava...

igor74 je napisao(la):
uzeo sam predracun na 1025 ipak 3 veliike brazde ce moci onda sigurno vuci u svim uslovima :) pa sutra moramu banku.
Primi moje saucesce :cao:
Sto?? :D
jbg druze ja da imam 57000 e + pdv i + 25 % za kamatu ni tren nebi razmisljao uzeo bi stayr 6115 profi seriju masina je iz snova,ali sta vredi ako cu za dve godine morat zemlju prodavati da bi ga platio,ja znam da od ovih svih ljudi koji teraje rusa bi sigurno voleli da imaje neki udobniji traktor sa kabinom u kojoj mozes pricati ko covek na punom gasu,ali takva nam drzava pa nam i ovo malo dobro samo nek je novo,sta vredi i onaj imt koji kosta tu negde a imas 77 ks a zvoni na sve strane i da ti odpadne **greška i usi od buke i drndanja.

Igore nek si ti uzeo predračun i srećno ti bilo sa novim traktorom.Izbor ti je sasvim logičan za ono što tebi treba da odradi.Ja i da imam 60KE opet bih kupio Rusa jer je odnos plaćeno-dobijeno daleko u njegovu korist.
Nemoj se kajati ni sekunde. :bravo:

Nazad
Vrh