MTZ Belarus

nisam napisao... taj mtz nije moj. ja sam samo ustanovio kvar,skinuo motor i posle popravke u ns-u vratio ga nazad. vlasnik je sklopio dil sa njima(agropanonka) inace bi ga ja pravio. e sad sta su oni uradili to samo oni znaju. mozda je i bolje tako,jer ako je stvarno neka fabricka greska i opet zvekne radilicu...uf,uf... a covek bas pazi na njega i nije od onih koji pilaju recimo sa dve kamionske prikolice u prevozu ili vucnom tanjiracom i sl. baksuz!

meni je prosle godine pukla iz cista mira ali traktor ima 3700rs.tako da nova+lezajevi +trnovanje bloka čisto 400eu ali bez majstora

Pozdrav svim forumasima
,imam problem na belarusu 82 nemogu nikako da nastelujem prikljucno vratilo,proklizaje ako ga malo vise opteretim.Rasklapo sam taj sklop da zamijenim semering posle toga je nasto problem.Dali mi moze neko pomoci?

ili je zamor materijala,mozdagreska u materijalu, a mozda je i losiji materijal,a mozda su zakinuli na materijalu (smanjenje troskova)

dali je neko na mtz 82 ugradio obican filter za ulje umesto centrifugalnog,po meni los ovaj centrifugalni filter mnogo razbija ulje , sta vi mislite?

dex79 je napisao(la):
Pozdrav svim forumasima
,imam problem na belarusu 82 nemogu nikako da nastelujem prikljucno vratilo,proklizaje ako ga malo vise opteretim.Rasklapo sam taj sklop da zamijenim semering posle toga je nasto problem.Dali mi moze neko pomoci?
jesili dobro nasteliovo onaj saraf dugacki sto se uvrce odozgo

Stelovo sam na tim dugim sarafima skuzio sam za sta koji sluzi dobijem odredjanu snagu ali ne dovoljno opet lako prokliza.Zatezo sa i onu oprugu sto ga aktivira sa vana i opet isto.

meshter je napisao(la):
zombie_666 je napisao(la):
Jel ovo realna cijena? Nekako mi zvuči jeftino za tako mlad traktor, s obzirom kakve su cijene ovdje u BiH.

http://www.mojauto.rs/polovni-auto/603152
Taj sto prodaje traktor je preprodavac Časnji Žolt , kupuje na licitacijama malo ih nasminka i garancija do kapije.
Bolje reci taj sto PREprodaje , upravu si to je kako mu po mnogim licitacijama na kojim ucestvuje dadose nadimak CASNI ZOLT , cak sam imao prilike i da budem tu kad licitira itd.......To je TAJ.. ::lose:: ::lose:: ::lose:: :cao:

Kod njega su ipak najjeftiniji traktori. Imaš računa da ga kupiš i da popraviš nešto ako treba. Bude kod njega za 3000 evra Mtz 552 i 82 sa velikom kabinom koji su ispravni i kompletni. To nije skupo.

Nazad
Vrh