MTZ Belarus

Rale 83 je napisao(la):
robici je napisao(la):
zameno sam gumice na klipu,i opet isto.znaci kad dam veci gas onda lakse ide,ali opet nije toto.sve zivo sam pokusavao i nece da radi kako treba.ali doneo sam odluku.sutra kupujem orbitrol i cilindar i ima da okrecem jednim prstom ::svaka cast::
E kad ga kupis posaljimi na pp cene, kako si instalirao i dali si dobio veci ajslang.
Mozda se i ja odlucim za orbitor ako bude bio okretniji.
I kako da resimo blokadu zadnjeg diferencijala :zli: vazduh mi nekako neodgovara
orbitrol ima,cevi imam,treba mi samo cilindar koji kosta 80E i treba mi ona dva sranja u koje se kaci cilindar i u onaj drugi i cilindar i spona,ali ne znam cenu,ne mogu da dobijem coveka koji to prodaje.ja rusa vozim vec ojojoj,verovao ili ne blokadu nisam nikad koristio,meni to ne treba,ukljucim prednju vucu i gas.na jednom traktoru mu nije spojeno,to jest nema creva koji vodi od stuba volana do tocka,a na drugom radi sve,ali ne koristim.
Post je spojen: [time]1287587951[/time]
jesam,kazem ti nema sta nisam probavao,ceo dan sam to radio,i na kraju opet isto.odustao sam,meni na tom traktoru svakako potrebno da imam jako lagan volan,posto vucem berac i cisternu za osoku,tako da nema sta da probavam vise.hidrolicni volan me spasava.

dobio sam coveka.za cilindar,dve rukavca i za dugacku sponu trazi 160 eura.to uopste nije puno.sutra kupujem i montiram.

robici je napisao(la):
dobio sam coveka.za cilindar,dve rukavca i za dugacku sponu trazi 160 eura.to uopste nije puno.sutra kupujem i montiram.

vidijo sam kod covjeka na jednom bjelorusu ubacijo je orbitrol ali nije stavljao dugacku sponu nego je ostavio stub nije ga skinuo samo ga iskljucijo gore sa sistema upravljanja i ostale one dvije kratke spone kako stoje i sad

2vb0ifm.jpg

evo jedna slika ali nevidi se dobro bas

mladenmaso je napisao(la):
robici je napisao(la):

vidijo sam kod covjeka na jednom bjelorusu ubacijo je orbitrol ali nije stavljao dugacku sponu nego je ostavio stub nije ga skinuo samo ga iskljucijo gore sa sistema upravljanja i ostale one dvije kratke spone kako stoje i sad

Kod mene na rusu je tako orginal tvornički napravljeno.

dali imas prednje tegove? mozda ti ta pumpa koju si zamenuo nije dobra i nema dovoljan pritisak ,pri manjem broju obrtaja.trebas proveriti pritisak u sistemu,treba da bude oko 80 bara .

dejan 77 je napisao(la):
dali imas prednje tegove? mozda ti ta pumpa koju si zamenuo nije dobra i nema dovoljan pritisak ,pri manjem broju obrtaja.trebas proveriti pritisak u sistemu,treba da bude oko 80 bara .
ma nema sta da merim pritisak,veceras sam kupio cilindar i sutra montiram,ne vredi sredjivati poluhidrulicni volan,vise kosta nego prepraviti na hidrolicni.
Post je spojen: [time]1287611302[/time]

robici je napisao(la):
zameno sam gumice na klipu,i opet isto.znaci kad dam veci gas onda lakse ide,ali opet nije toto.sve zivo sam pokusavao i nece da radi kako treba.ali doneo sam odluku.sutra kupujem orbitrol i cilindar i ima da okrecem jednim prstom ::svaka cast::

a da ti nije zalepio filter u rezervoaru od serva

robici ajde javi kada to prepraviš pa da ti onda kažemo uzrok kvara pošto ga vjerovatno nećeš riješiti ni sa orbitrolom :D

2qwfxxx.jpg
v5ip0p.jpg
evo kurslusa na belarusu 820,odjednom se zaculo kuckanje u motoru i u momentu sam ga ugasio.Doslepao kuci i redom,mislio sam da je ventil,vodjica,podizac,opruga ali ne sve to je bilo OK dok nisam skinuo glavu i izvukao polovinu klipa :haha: .Skidaj karter vadi stublinu ubacuj sve novo i teraj dalje.Uzrok svega pucanje bolcne u maloj pesnici sta moze biti uzrok tome?Nisam cuo da se to jos nekom desilo.

robici je napisao(la):

tebi je otišla membrana na pumpi volana stavi ti servo ali raditi neće dobro
- ::novac:: pumpa

Grunt, jel taj sklop u skorije vreme menjan, da li se razradio? Da li se pregrejao?
Ako se pregrejao, onda je možda klip zaribao, pa je zato otkinuo bolcnu.

Nazad
Vrh