R
robici
Guest
orbitrol ima,cevi imam,treba mi samo cilindar koji kosta 80E i treba mi ona dva sranja u koje se kaci cilindar i u onaj drugi i cilindar i spona,ali ne znam cenu,ne mogu da dobijem coveka koji to prodaje.ja rusa vozim vec ojojoj,verovao ili ne blokadu nisam nikad koristio,meni to ne treba,ukljucim prednju vucu i gas.na jednom traktoru mu nije spojeno,to jest nema creva koji vodi od stuba volana do tocka,a na drugom radi sve,ali ne koristim.Rale 83 je napisao(la):E kad ga kupis posaljimi na pp cene, kako si instalirao i dali si dobio veci ajslang.robici je napisao(la):zameno sam gumice na klipu,i opet isto.znaci kad dam veci gas onda lakse ide,ali opet nije toto.sve zivo sam pokusavao i nece da radi kako treba.ali doneo sam odluku.sutra kupujem orbitrol i cilindar i ima da okrecem jednim prstom![]()
Mozda se i ja odlucim za orbitor ako bude bio okretniji.
I kako da resimo blokadu zadnjeg diferencijalavazduh mi nekako neodgovara
Post je spojen: [time]1287587951[/time]
_________________________________________________jesam,kazem ti nema sta nisam probavao,ceo dan sam to radio,i na kraju opet isto.odustao sam,meni na tom traktoru svakako potrebno da imam jako lagan volan,posto vucem berac i cisternu za osoku,tako da nema sta da probavam vise.hidrolicni volan me spasava.zorancile je napisao(la):Jel si skidao rukavce?