Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima, moj 820 je 2006. godiste, ima 1900 sati i nisam imao niti najsitniji kvar, ama bas nista. 1221 ima 160 sati i sve jezorancile je napisao(la):Da li uopšte postoji i jedan Mtz koji za 300 sati nema ni jedan kvar, od serije posle 2000. godine? (U kvar se računa i curenje, hidraulika npr.)
zorancile je napisao(la):(U kvar se računa i curenje, hidraulika npr.)
zrine892 je napisao(la):zorancile je napisao(la):(U kvar se računa i curenje, hidraulika npr.)
A to što na rusu curi ulje to mu je standarna oprema![]()
E bice da je to GLAVNA STVAR.......zorancile je napisao(la):Lalo, imaš sreće sa traktorima.![]()
Jeste Boga Mi , Laline masine su za neverovati ko iz izloga po svemu (da ne nabrajam...)Lala iz Banata je napisao(la):Ja vam lepo kazem, IMT 550 moze da potvrdi.
E ti sizzivica je napisao(la):sto da ne ako je traktor nasao pravog vozaca kao moj 539 da sa 8500 nije nista radjeno na motoru ni anaser ni altenator samo vodena pumpa i hladnjak a kamoli neki rus takvi traktori u svojoj bransi su jako retki pa tako u mom selu nepostoji slican ferdza sa tom kilometraza.
zorancile je napisao(la):Kinez, pogon pumpe je direktan, i uvek se okreće, bez obzira da li je stisnuto kvačilo. Dešava se da ležaj od zupčanika koji pogoni pumpu dobije luft, pa se on čuje. Trebalo bi da se vidi pa da se promeni dok nije otišao skroz, pa nećeš ni moći da uključiš pumpu.
Pravog vozacazzivica je napisao(la):sto da ne ako je traktor nasao pravog vozaca kao moj 539 da sa 8500 nije nista radjeno na motoru ni anaser ni altenator samo vodena pumpa i hladnjak a kamoli neki rus takvi traktori u svojoj bransi su jako retki pa tako u mom selu nepostoji slican ferdza sa tom kilometraza.