Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To sto ti spominjes je slicna prica kao 892 i 1025. To ljudi rade, ima dosta prepravki i opet je skarabudzeno.robici je napisao(la):jel se moze staviti na belarusa 552 bos pumpa od 82-ke?552 ima 1700 obrtaja,a 82-ka 2200.a obrtaj daju tegovi na radilici,posto 552 nema tegove zato ima 1700 obrtaja.a sve ostalo isto kao kod 82-ke.
apsolutno romantičnobojcetic je napisao(la):Secam se jednom prilikom sta mi je rekao jedan majstor za ruske masine. "Njihov blok motora, menjac, kocnice... su toliko predimenzionisani da mogu da izdrze daleko vece opterecenje nego ono za koje su predvidjeni"
Izdržaće.toshiba je napisao(la):Nisam siguran da je napisano negde i zato eto da pitam! Dali bi na belorus 82.1 mogao da se namontira motor komplet od 892? Mislim dali ce izdrzati menjac i tome slicno...
CAR je napisao(la):Ma moguca je i drvena peć ali za jednokratnu upotrebu![]()
![]()
![]()
hrnciar je napisao(la):Da li je neko zainteresovan za ovu inovaciju,jer sam skinuo motor ,ide na generalku sutra,hrnciar je napisao(la):,![]()
Post je spojen: [time]1277970349[/time]_________________________________________________
evo i ostale slike
,
,
,
Evo ljudi i slika kako je kod mene reseno.Izvinite na cekanju ali neradi mi sve kako ja ocu.
Kao sto vidite blokada diferencijala nije instalirana kod mene zato sto meni to ne treba jer ja imam motor perkins i dovoljno mi je samo prednja vuca.To ja mislim da nebi trebalo da bude problem jer moze ici i prerko vazduha i moze se ukljuciti i na levi izvod za kipovanje .onda bi bilohidraulicno ,a ukljucivalo bi se u kabini na prvu rucicu od volana kao kad kipujete.Samo tada nesmete zaboraviti i da iskljucite,jer kad ukljucite pritisak u crevu ostaje samim tim i ukljucena blokada.
Pozdrav forumasi ako sam nekom pomogao
Post je spojen: [time]1278003329[/time]_________________________________________________
Inace cilindar dole je dajcov
da slikam medjuplocu i sve sto budem radio?
bojcetic je napisao(la):@savoris
Ne vidim sta moze da bude romanticno u vezi sa traktorom![]()
Mada savoris toliko voli ruske traktore tako da ko zna...
![]()
robici je napisao(la):jel se moze staviti na belarusa 552 bos pumpa od 82-ke?552 ima 1700 obrtaja,a 82-ka 2200.a obrtaj daju tegovi na radilici,posto 552 nema tegove zato ima 1700 obrtaja.a sve ostalo isto kao kod 82-ke.
i šta dobiješ?danger je napisao(la):robici je napisao(la):jel se moze staviti na belarusa 552 bos pumpa od 82-ke?552 ima 1700 obrtaja,a 82-ka 2200.a obrtaj daju tegovi na radilici,posto 552 nema tegove zato ima 1700 obrtaja.a sve ostalo isto kao kod 82-ke.
ma covek se samo nije dobro izrazio.....stavis radilicu sa tegovima i odneses bosisti tvoju pumpu,u tvojoj se promenu tegovi i nasteluje na 82,nemoras kupovati drugu,iz licnog iskustva![]()
samo montiraj slobodnotoshiba je napisao(la):Zato ja pitam da montiram komplet motor 892 na 82.1.