MTZ Belarus

Kolega Luka upravu si,evo kolega Diklofen je napisao sve.

Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
 
Djavo sam ja bio za te SOVJETE!!
ala ih nisam voleo!!!
E sad električar i ja smo to nešto prepravljali, da bude fixno, ili upaljeno ili ugašeno,
Nama se dešavalo da ostane uključena prednja vuča,
Tu je bilo releja i čuda
Onda smo išli sve na srpski meni, da kočnica nema veze
Radilo je to baš dobro

Prodao sam 'levator, šaljem spiralom
 
Izbaciti sve to lepo napolje,prekidac ON OFF i cao zdravo.
lepo on koci i bez prednje vuce a u okretanju povesti malo racuna ne motati pun i resen problem.
 
Rus je iz mog sela. Nije radio puno mozda 50-60kj godisnje. Covek ima druge traktore pa mu je ovo visak, verovatno zato i prodaje
 
Sta je kome isplativo to je vecna diskusija,neki ne gledaju na to nego na udobnost i brzinu rada,a neko moze da sedi po hiljadu sati godisnje u masini i to je ok valjda.Po isplativosti bi vecina nas jos trebala fergusone da vozi a o kombajnima da ne pricamo,platis usluge zadruzi valjda,no thanks.
Svejedno,sto pricati kad naravno taj progoreli auspuh bode oci a sumnjam da ist progori nakon par hiljada sati,licno mislim da taj nema ispod 7-8 hiljada,a mozda je to i ocigledno,no eto ja rekao moje misljenje,ne mora biti tacno.
 
Ima 4-5 traktora covek, a voli masine. Zmaja 170 ili 190 je imao pre 20 godina, pa jedno 3-4 klasa do mediona na kraju. Meni je kosio 2010 soju sa Dominatotom 108 ako se dobro secam.
 
Prednji most na ovom traktoru je prava retkost na nasim prostorima...a sto se tice stanja dok ne proba neko sa iskustvom traktor u voznji-tesko je bilo sta zakljuciti...uglavnom uvek sam vise bezao od farbanih masina u odnosu na fabricko stanje-ma kakvo ono bilo.
 
Nazad
Vrh