MTZ Belarus

E'bemli ga, na IMT smo remontovali svaki put ako se kuciste ne osteti i traje podjednako kao i kad kupis novu za beznacajne novce, isto smo uradili i na om352 eno vec par godina. Tako da svako poredjenje sa bilo cime ostalim nema veze, mislim da to vise ima veze sa voljom i raspolozenjem.
 
За колико временски 82-јка направи радни сат? Да ли за тај рч треба мање
од редовног сата или више
 
Poslednja izmena:
Ако се вози на 1900-2000обртаја за колико времена накуца један рани час
Видео сам шта си одговорио сад није тешко израчунати
 
Nekada sam imao MTZ 80. Na njemu je bio mehanički traktometar i sati su mu bili srazmerni sa brojem obrtaja motora. Od 2006 godine imam 82.1 sa električnim traktometrom i tu radni sati nemaju veze sa ničim. Ruska elektronika.......
 
Питао старог возача каже исто као Т110. На старим тракторима и камионима су рачунали 1 моточас 45 минута вожње. И према томе рачунали потрошњу горива и уља.

Послато са MI 9 помоћу Тапатока
 
Teoretski na optimalnim obrtajima tj 2k obrtaja radilica napravi jedan MC za 45 min tj ~90k obrtaja. Tako se oduvek racunalo i racuna se.Instrument moze i drugacije da bude bazadaren.
 
Pisano je o tome davno, mislim da je Bubu pisao: radni čas je 90 000 obrtaja radilice što će reći da 1 rč napravi za 1 sat realnog vremena na 1500 obr.
 
Stara fora kad radis za drzavu,pa pogodis da se pravdaju mc, radis 9 sati, prijavis koliko masina trosi za jedan MC,gledas da budes blizu 2k obrtaja na 9 sati ako im radis mesec dana si ukrao poprilicno u svoju korist.
 
Nazad
Vrh