savoris
Član
ciji je ovaj traktor , koji je motor na njemu , i ta turbina odakle ona tu , naknadno stavljena ili .....?zike je napisao(la):![]()
e ovo je masina jeste mator ali jos uvek ide kao deckic![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ciji je ovaj traktor , koji je motor na njemu , i ta turbina odakle ona tu , naknadno stavljena ili .....?zike je napisao(la):![]()
Odgovori su tacni,hvala Robi,ali nije to hvala,nego mislim da je lepo videti ovako nesto na jednom mestu.Juce,tu deca prebacivala masu slika,pa eto ima i ovako nesto. Evo jos jedna za @zrinetaKishRobert je napisao(la):mogul' ja da kazem?
1.jeste to je 1221
2. to su njegovog sogora,hvali se tudjim perjem.
E,Zrine,tamo ima samo 1 820 i taj 1221,a ostalo je sve 82.1 Ima i CASE155,IMT 539 i 560,i ovaj plavi sto nas je juce sankao.Juce sam ga stavio u:Sta ste radili danas....zrine892 je napisao(la):eee to Farmeru Bobodlicne slike.
..nego znaci ima jedno 1221 i ovo sve ostalo je 892 i 820 ?
Glavas@ kako si zadovoljan sa rusem ? Jel ta kabina puno bolja riješena od ovi starih kabina ? dali je tiše u njoj ?
jadnicici,nemaju gazde da kupe nove akumulatore.kiraj je napisao(la):Tog jednog 1221 sam jesenas slepao u Basidskom ataru da upali.Vozac koji je tanjirao sa njim ga na kraj njive ugasio da ocisti tanjiracu a akumulatori mu oslabili pa nije hteo da upali.
imam ja broj od čoveka gde se kabina nalazi ako treba kome neka se javi na pp.nsnidza je napisao(la):Kabina od onog rusa bas mocno izgleda, koliko mogu da vidim da je cak i vecih gabarita od nasih, e da neko je ranije pitao gde ima da se kupi novi tip akbine, video sam u Ratkovu, selo pored Odzaka, u jednom dvoristu ima mislim da je nova kompletna i ima papir neki na njoj, mislim da se prodaje, a ako budem prolazio ponovo tuda dacu tacne informacije.
Da li ima neko,a da mu se to nikad nije desilo....ih.kiraj je napisao(la):Tog jednog 1221 sam jesenas slepao u Basidskom ataru da upali.Vozac koji je tanjirao sa njim ga na kraj njive ugasio da ocisti tanjiracu a akumulatori mu oslabili pa nije hteo da upali.
moze li koja slika izbliza da vidimo kako je namontirana ta turbina?zike je napisao(la):![]()