Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svaki Euro-2 motor trosi kao pogonsko gorivo D2. Cena 1021.3 je 27990 eura sa PDV-om. Sa povracajem bi izneo oko 18500,00 eura.vlada77 je napisao(la):lalo dobar izbor,i ja sam mislio da uzmem 1021.2,ali ako si siguran da 1021.3 moze da trosi d2 bez posledica onda je to prava stvar.da li si proverijo koja mu je sada cena
što ne sačekaš sajam, možda spuste nešto cene + povraćaj preko uredbe, možda te izađe i manje od 18500E.Lala iz Banata je napisao(la):Svaki Euro-2 motor trosi kao pogonsko gorivo D2. Cena 1021.3 je 27990 eura sa PDV-om. Sa povracajem bi izneo oko 18500,00 eura.vlada77 je napisao(la):lalo dobar izbor,i ja sam mislio da uzmem 1021.2,ali ako si siguran da 1021.3 moze da trosi d2 bez posledica onda je to prava stvar.da li si proverijo koja mu je sada cena
petarHR je napisao(la):Samo da vam nebude kao i nama, kad su uveli kapitalna (povraćaj sredstava) trgovci digli cijene ::lose
To ce sigurno da urade
Nego sta,vec podizu cene .Bolje bi bilo da nama plate pravu cenu nasih proizvoda pa bi mi lako.petarHR je napisao(la):Samo da vam nebude kao i nama, kad su uveli kapitalna (povraćaj sredstava) trgovci digli cijene