Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobra stvar da ja imam tako nesto ma mecki 123 ugreje blok i nema zime.Ima fabricki navoj za tu vrstu grejaca u bloku.danger je napisao(la):evo resenja ako neko ima problema sa teskim palenjem u zimskom periodu,grejac motora na 220v monofazni utikac,ugreje motor na 50 stepeni,ima termostat pa moze da radi i celu noc,kad sednes upali kao da si ga sad ugasio,ekstra dobra stvar,evo slicica
Post je spojen: [time]1265257994[/time]_________________________________________________
koja glupost pa 952 i 1021 imaju isti menjac i zasto bi valjao na 1021 a na 952 ne a slabiji motor,isto tako 1025 i 1221 isti menjac pa na 1221 valja a na slabijem motoru 1025 nevalja,apsurdo,stim sto se slazem da 892 ima bolji izbor od 952,a razlika izmedju 1021 i 1025 je samo u menjacu i hidrauliku i neke jos nebitne sitnice
1021=952
1221=1025 sto se tice menjaca
bubiša je napisao(la):@ zrine892
Evo da ti ja probam odgovoriti.Moj drugar ima takav grejač na staroj 82-jki.
Taj grejač greje rashladnu tečnost (voda ili antifriz).Postavlja se na blok motora sa strane,ima jedan čep koji kada se izvadi postavi se grejač i on greje rashladnu tečnost.Dovoljno je pola sata pre jutarnjeg starta traktora uključiti grejač.Grejač se uključuje na struju 220 V.Posle nekih pola sata ugreje se rashladna tečnost i bez problema sa upali traktor.To ti je faktički kao grejač u bojleru,samo ne greje 80 l. vode nego mnogo manje.To je supre rešenje,drugar živi na salašu i kada traktor ostane na dvorištu jutro upali ko' mina.
pa napravi sebi to je prosta stvarzrine892 je napisao(la):eee bubiša hvala samo mi reci koja je cijena toga grijača ?