Boki-Vl
Član
Kod mene je dosta laka zemlja za obradu ali ja stalno vozim ukljucenu prednju i u oranju i sa spremacem, orem sa imt 757.2 i spremac 2.9 nije neko opterecenje za traktor ali tako vozim...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i jel si imao nekakvih problema?mucobieno je napisao(la):ja na 1025 kad ju koristim koristim ju na automackom polozaju...
Lakse moze doci do kvara jer stalno se cas ukljucuje cas iskljucuje. Samo na permanentno ukljuceno i teraj. Ja prednji pogon ukljucujem samo kad orem i kad navlacim prikolice sa silazom na trenc. Tanjiram i setvospremiram samo sa zadnjom.grunt je napisao(la):Значи више се хаба кад је аутоматски укључена?
neznam koja je maksimalna ali na rusevima imas od 250 i 450 kg tegove ,ako imas siroke balonke onda 450 a ako imas uske tockove 250 kg.grunt je napisao(la):Која је максимална тежина тегова за предњи мост
Post je spojen: [time]1265193861[/time]_________________________________________________
Ej na sve treba ja da te potsecam...Dragan18 je napisao(la):da , da nama je pojacana sasija lalo
neka neka , valja da se podsecamo al bitno da na kraju sve ispadne dobroLala iz Banata je napisao(la):Ej na sve treba ja da te potsecam...Dragan18 je napisao(la):da , da nama je pojacana sasija lalo
onda tebi treba 250 kg tegova jer imas standardan model dok ja i Lala imamo Euroluksgrunt je napisao(la):Gume su 11.2.20 napred a nazad 15.5