Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim da je nemoguce staviti na 820 prednju vucu na dugme, cini mi se da sam cak i na 1021.3 video da je na polugu, a na tom traktoru je prednja vuca od 820.
Jeste na polugu i desava se da cesto ne mogu da je ukljucim,juce mi je
skroz zaglavila
nece ni sa dve ruke
Nije moja slika,neko je ovo vec kacio na forum dosta puta.Podmazite oprugu i kuglicu ispod patosa kabine. Ici ce rucka malim prstom.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Jeste na polugu i desava se da cesto ne mogu da je ukljucim,juce mi je
skroz zaglavila
nece ni sa dve ruke
Ako neće da uključi onda ubaciti u drugu brzinu i sa malim gasom puštati kvačilo a istovremeno vući ručicu prednje vuče.
Kod isključenja (ako neće) ubaciti u rikverc i dalje ide isti postupak...
Ja sam prezadovoljan sa ovim sedistem,ne vidim razlog da ga menja,komsijino gramer taj od 210e,mnogo losije nego ovo moje..Kolega dukej,menjaj sediste,ovo sediste ubija ledja.Imao sam na mom bivsem traktoru ovakvo sediste i mogu ti reci da nista ne valja,a dobro sediste mnogo znaci pogotovo u Belarusu!
A gde ja treba da podmazem,meni je ona rucka sto se izvuce pa uvrne u stranu? lako se rucka krece,nego nekad nece da uzubi pa moram da stanem i dok krecem da je ukljucujem... a nekad se desi da traktor pocne da tone u blato pa nema stajanja,a ona nece da uzubi...Podmazite oprugu i kuglicu ispod patosa kabine. Ici ce rucka malim prstom.
Послато са U8815 користећи Тапаток 2
Ako neće da uključi onda ubaciti u drugu brzinu i sa malim gasom puštati kvačilo a istovremeno vući ručicu prednje vuče.
Kod isključenja (ako neće) ubaciti u rikverc i dalje ide isti postupak...
A gde ja treba da podmazem,meni je ona rucka sto se izvuce pa uvrne u stranu? lako se rucka krece,nego nekad nece da uzubi pa moram da stanem i dok krecem da je ukljucujem... a nekad se desi da traktor pocne da tone u blato pa nema stajanja,a ona nece da uzubi...