MTZ Belarus

Posle ce da se uobrazi i trazice Fenda.. :osmeh: Rus je to nista bez cimanja..

hahaha e dobar si za ovo "uobrazice se i trazice fenda"...:D :D :D :D :D :D pa to mu i ja kazem,cimanje obavezno ostro,ali osetno... on mi kaze "jbt te tvoj traktor,stari rus je zakon".. :) :D

Podmazite oprugu i kuglicu ispod patosa kabine. Ici ce rucka malim prstom.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2

Nije moja slika,neko je ovo vec kacio na forum dosta puta.
Ide zaista jednim prstom ,ali ne dugo,brzo se zaprasi jer je odma pored tocka.Al opet bolje mazati to svaki 2 dan,nego lupati cekicem :haha:,ili kao moj kolega jednom ukljuci i teraj,posle pola prednjeg mosta menja :osmeh:

Pre neki dan sam bio u jednoj radionici i tamo se radila jedna 90-tka torpedo sa nedavno ubacenim GRAMEROVIM sedistem.Iz razgovora sa vlasnikom traktora sam saznao da ga je platio 210 e .Moje je kao i cirino a ovo iz 90 tke nisam puno zagledao dal je original ili kopija

Kolega dukej,menjaj sediste,ovo sediste ubija ledja.Imao sam na mom bivsem traktoru ovakvo sediste i mogu ti reci da nista ne valja,a dobro sediste mnogo znaci pogotovo u Belarusu!:cao:

Kičma će se više obradovati kilama koje odu nego sedištu,kolega Dukej ništa lično ...

Zamolio bih da neko od kolega izmeri merac od nivoa ulja menjaca 82,nalazi se ispod kabine sa leve strane menjaca-treba da nesto uporedim...mera npr od gumice koja zaptiva pa npr do max nivoa...

A gde ja treba da podmazem,meni je ona rucka sto se izvuce pa uvrne u stranu? lako se rucka krece,nego nekad nece da uzubi pa moram da stanem i dok krecem da je ukljucujem... a nekad se desi da traktor pocne da tone u blato pa nema stajanja,a ona nece da uzubi...

A gde ja treba da podmazem,meni je ona rucka sto se izvuce pa uvrne u stranu? lako se rucka krece,nego nekad nece da uzubi pa moram da stanem i dok krecem da je ukljucujem... a nekad se desi da traktor pocne da tone u blato pa nema stajanja,a ona nece da uzubi...

Tek sada vidim koliko su Inzenjeri T40 bili daleko ispred svog vremena. Panorama krov i za ukljucivanje prednje vuce nema kvacila, cimanja rucica i slicno. Kad zatreba sama se pali. Kompijuter to sam odradi, samo ga nisu projektovali da koci niz brdo. :osmeh:

Nazad
Vrh