MTZ Belarus

Tek sada vidim koliko su Inzenjeri T40 bili daleko ispred svog vremena. Panorama krov i za ukljucivanje prednje vuce nema kvacila, cimanja rucica i slicno. Kad zatreba sama se pali. Kompijuter to sam odradi, samo ga nisu projektovali da koci niz brdo. :osmeh:

Ma vise volim ja kad cimnem rucicu da ona stalno kopa nego da mi se ona pali kad treba.. :osmeh:

Na sve se zivi covek navikne. :osmeh: A i dok stignes da cimnes rucicu traktor osta u blatu. Jedino preventivno cimanje.:haha:

komsija ima t40,i kad pocne da slajfuje u blatu,prvom mu kopaju zadnji tockovi,i kad potone,onda mu kompijuter odradi i ukljuci prednju vucu...al posle dzaba i od 8x8...:) ne svidja mi se sto toliko kasni u ukljucivanju...

Nevalja njemu nesto u ukljucivanju... Dovoljno je cetvrtina kruga zadnjeg tocka i prednja se pali odmah...

njegov okrene 4 kruga pa upali prednju...:)

- - - - - - - - - -

evo ga jedan auspuh iz moje radionice... :)
img20150328170100.jpg

komsija ima t40,i kad pocne da slajfuje u blatu,prvom mu kopaju zadnji tockovi,i kad potone,onda mu kompijuter odradi i ukljuci prednju vucu...al posle dzaba i od 8x8...:) ne svidja mi se sto toliko kasni u ukljucivanju...

Slazem se sa Cirom. Cetvrt kruga zadnjeg tocka i prednja vuca se mora ukljuciti ako je sve u redu.

Pozz gde mogu da nadjem zabice za tapacirung u pitanju je Belorus 1025 2010god.kako odsrafim sve puknu jako slaba plasnika. i trazio svugde nemogu da nadjem nigde ako moze neko da mi pomogne .HVALA !

Koliko vredi da se plati belarus 82.1 sa 914 radnih sati,1999 god,od prvog vlasnika,u fabrickom stanju,nigde kap ulja nema...
Ja sam gledao jedan imao prednje,zadnje tegove, brzi i spori anaser, donju poteznicu 99 godiste i oko 1000rč drugi vlasnik, kupio ga od komsije sa 40rč i ako bude prodavao navodno nebi ga dao ispod 10 000. Kao nov je.
A prodat je jedan euroluks u istom mestu 2008 mislim da je oko 900rč za 11-12000, otisao je brzo.

covek ima 4 ha zemlje,teske za obradu,imao pare i kupio ga samo da uzore sa njim ta 4 ha,i nista vise... vidi se po traktoru da nema vise od 1000rc,gume fabricke,farba na brezonima od tockova,nikada nisu skidani,i fabricke nalepnice svuda po njemu kao nove,pa cak ni sa felni nisu spale... :)

E milane sad si me dobro nasmejao , T40 i komjuter za ukljucenje prednje vuce. :haha: Dal taj kompjuter nelici na cekic jer tako je prikladniji ruskoj tehnici . Kad je sve kako treba ukljucuje to skoro odmah.

Ti traktori da su po malo radili na leru vise bi sati napravili.
Moj 820 2003g ima oko 4500rs.

Ovaj sto sam reko 82.1 je tacan sat 100% i prethodni vlasnik i ovaj sadasnji su mog strica komsije i poznaje ga od prvog dana, bavi se povrtarstvom ima oko 5-6 jutara i sve obradjuje sa 542 osim oranja u paru sa 757.2 ide belorus

Nazad
Vrh