Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
kad je plug na zemlji, traktoru se isto vata, samo malo vuce tezi plug, i to je to... ali transport je malo pitanje...Nenad po je napisao(la):U skolu u koju idem koriste mtz 1025 i V&N trobrazdni obrtac i uvek kada sam ga video uvek se ljuljao u transportu.Nekad se toliko zaljulja da imam utisak da ce se plug polomiti.VIdeo sam ga jednom u brazdi i nije lose orao s obzirom da je u pitanju ritska crnica.
ides u PO u skolu, gde ima ritska crnica?Nenad po je napisao(la):U skolu u koju idem koriste mtz 1025 i V&N trobrazdni obrtac i uvek kada sam ga video uvek se ljuljao u transportu.Nekad se toliko zaljulja da imam utisak da ce se plug polomiti.VIdeo sam ga jednom u brazdi i nije lose orao s obzirom da je u pitanju ritska crnica.
Slazem se sa Lalom monoblok hidraulika je mnogo promenila stvari na bolje a nadam se i model 1021...Lala iz Banata je napisao(la):Zato je bolji 1021. Mozes da mu siris razmak tockova kao na 1221, ima monoblok hidrauliku...
[/quoteides u PO u skolu, gde ima ritska crnica?
Ima je na nekoliko lokaliteta najvise na parcelama oko brda i na brdu.