Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
) i sve to nije pomoglo pa zamisli koliko puta traktor treba kada izlazi iz brazde da digne plug koji otprilike tezi da ne lazem blizu 1000kg (sa kojim kilom zemlje...) sve do kraja da ga obrne i da se vrati u brazdu.Neznam ali sve u svemu bas je dosta problema imao sa hidraulikom,e sad neko kaze da se u prve serije 1025 ugradjivao hidraulicni uredjaj od 820 pa da zbog toga crkava. 
 kome verovati pitanje je,samo znam jednog coveka iz Crepaje koji je u isto vreme kada i moj prijatelj kupio 1025 RM i bas su zajedno isli u NS da gledaju plugove , covek iz Crepaje se da li zbog cene ili zbog predhodnog informisanja o 1025 odlucio za VN m-950 ravnjak a moj prijatelj je hteo da zapocne rat sa TURCIMA......................................................................koji nikako da zavrsi
? 

kad je plug na zemlji, traktoru se isto vata, samo malo vuce tezi plug, i to je to... ali transport je malo pitanje...Nenad po je napisao(la):U skolu u koju idem koriste mtz 1025 i V&N trobrazdni obrtac i uvek kada sam ga video uvek se ljuljao u transportu.Nekad se toliko zaljulja da imam utisak da ce se plug polomiti.VIdeo sam ga jednom u brazdi i nije lose orao s obzirom da je u pitanju ritska crnica.![]()
ides u PO u skolu, gde ima ritska crnica?Nenad po je napisao(la):U skolu u koju idem koriste mtz 1025 i V&N trobrazdni obrtac i uvek kada sam ga video uvek se ljuljao u transportu.Nekad se toliko zaljulja da imam utisak da ce se plug polomiti.VIdeo sam ga jednom u brazdi i nije lose orao s obzirom da je u pitanju ritska crnica.![]()
Slazem se sa Lalom monoblok hidraulika je mnogo promenila stvari na bolje a nadam se i model 1021...Lala iz Banata je napisao(la):Zato je bolji 1021. Mozes da mu siris razmak tockova kao na 1221, ima monoblok hidrauliku...

[/quoteides u PO u skolu, gde ima ritska crnica?
Ima je na nekoliko lokaliteta najvise na parcelama oko brda i na brdu.
 .Do sledece jeseni imam vremena pa cu polako,mozda naleti neki dobar plug.A tanjiraca je zaista odlicna i sa njom sam odradio dosta posla jesenas.