Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve si druže u pravu ali onaj ko nije u PDV-u i kupuje za keš mislim da mu je ovo poklon 12000 manje za 1250 sati.To je previše u svakom slučaju sa strane kupca.
On bi tačno da ga proda i to što dobije + PDV koji je dobio prilikom kupovine i radio mu traktor za džabe.Nije on lud...
To je previše u svakom slučaju sa strane kupca.
On bi tačno da ga proda i to što dobije + PDV koji je dobio prilikom kupovine i radio mu traktor za džabe.Nije on lud...
Nisi informisan dobro. Svake godine ti ze zaračunava amortizacija ,posle određenog broja godina ona je 0 tako da ga možeš prodati ko na zapadu.Mozda nisam dobro informisan,al koliko sam cuo da ko je u pdv-u i kad nesto kupi(traktor npr.) i dobije povrat pdv-a od drzave za sopstveni traktor i kad taj isti prodaje traktor na koji je dobio povrat mora ponovo da plati pdv jer ga otudjuje,ako je to tacno sta je onda on tu dobio za dzabe........????????????
Nisi dobro informisan...
- - - - - - - - - -
Dal se nekom desilo da mu crkne onaj pretvarac struje napred ispod haube i da radi bez njega?
Moj 1221 je sastavio godinu dana bez tog govneta od 7000din (neznam bas tacno kad je crkao) i bez ikakvih problema traktor radi, izgleda da je to visak na traktoru
Rekao mi majstor da svremena na vreme dopunim levi akumulator dok ga ne kupim, jesenas sam samo jednom dopunio taj levi a paljen je 1000puta traktor i radio sam nocu bas dosta, mozda ja to i ne kupim...
Je l' može neko da objasni šta je taj pretvarač, i čemu služi? Na mom MTZ 82.1 on ne postoji, instalacija i paljenje je na 12V (dva akumulatora paralelno vezana).