Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam rekao da nema udobnosti, al nije istina.radi jest da nema tu udobnost ..
1021.3 i vogel noot 3x40,dubina oko 32,potrosnja oko 12 litara po jutru.Ja sa 920 i sa vogelom 3*30 i dubina 35 sam trosio 20 litara po jutru.
Ne bih se slozio sa tobom da se 920 nisu prodavali zbog menjaca,jer 952 i 1021 imaju isti takav menjac pa ih i dalje ima u prodaji i prodaju se kao alva...Ako ti treba traktor uglavnom za transport onda 920,ali za njivu je 820 ovo govorim i iz iskustva i od ljudi koji poseduju 920 u mom kraju je jako teska zemlja za obradu i svi kazu da 920 fali jos koja brzina za teze poslove uzmi 820 provereni motor menjac i nema sta da mislis evo ja imam 820 ravan most 2011 god ima oko 1050 sati ja sam odusevljen ne bi ga menjao ni za koji traktor u njegovom rangu za ovo vreme ni jedan kvar,bice mi zao kad ga budem menjao a to ce biti skoro jer mi treba jaci,sad sam bio na nekoj promociji belarus traktora i kad u cenovniki nema 920 bas sam pitao sto nema kazu niko ih nije kupovao zadnjih godina pa nema ih u prodaji vise
Potrosnja varira od mnogo faktora,tu uticu obrtaji motra,brzina,tip zemljista itd...Ja sam samo rekao da 920 se ne prodaje vise a nisam naveo razlog menjac...Rekao sam da u teskoj zemlji fali koja brzina ili 10-15 konja da bi isao kako treba sa tim menjacem bas zbog toga ovi sa turbinom su pun pogodak..1021.3 i vogel noot 3x40,dubina oko 32,potrosnja oko 12 litara po jutru.
- - - - - - - - - -
Ne bih se slozio sa tobom da se 920 nisu prodavali zbog menjaca,jer 952 i 1021 imaju isti takav menjac pa ih i dalje ima u prodaji i prodaju se kao alva...
Pa tu bi trebala nafta da ide,a ako je prazna dzaba grejes jer nema sta grejac da potpali!Sta da sipam u onu malu posudicu iznad grejaca na 82.1?Vredi li uopste grejati ako tu nema nicega?