Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trose duplo manje ,u odnosu na 542 i 558 ,koje isto imam pa mogu da uporedim,nema proklizavanja i oranja u mestu to jest prva sprohodna,ovo se odnosi na rit i tesko zemljiste.A u lakim zamlistima trosi isto sem sto brze odradi posao.Ljudi kako vam trose bacuske ove godine u oranju?Da napomenem nemam Rusa ali planiram u skorijoj buducnosti da uzmem 820.
Da nebi brkali puno pojmove,trebalo bi i napisati i koji plug vuce,jel i to drasticno smanjuje ili povecava potrosnju,ja konkretno orem sa trobrazdom kverdelansom i rusom 952,a imao sam i 52jku i dvobrazd olt,i mogu ti reci nisu bile neke velike potrosnje,A koliko vam trose 52ke i u kakvoj zemlji da li se razlikuje potrosnja naspram 820?
Koji je ovo plug, nisam ga do sad sretao ?Da nebi brkali puno pojmove,trebalo bi i napisati i koji plug vuce,jel i to drasticno smanjuje ili povecava potrosnju,ja konkretno orem sa trobrazdom kverdelansom i rusom 952,a imao sam i 52jku i dvobrazd olt,i mogu ti reci nisu bile neke velike potrosnje,
Verovo ili ne sa 542 i plugom 755 vise stojim u mestu neg sto se pomera traktor,a 558 jedva sa prvom sporohodnom.i to smo orali 5,5 kj 2 puna dana otislo po puni rezervari,znaci oko 180 litara mozda i vise, moras ostaviti da se vratis kuci.A rus to isto odradio sa jednim rezervarom od 130 l. i jos mu ostalo,i da napomenem ova godina je puno teza neg pretplosla.Neznam sta si mislio izgled,samo znam da kvederlans puno lakse ore ritinu u odnosu na vogela i lemkena,oni nose po po 10 sigurnosni srafova non stop im lomi a y iste dubine idu i isti predusev i isto ugazeno.Meni na kvederlansu jos nijedan nije precviko sto znaci da da lakse ore od gore navedeni plugova i to se svakako odrazava na potrosnju.Manje vise za naziv pluga, mene vise interesuje izgled, jer si Stevo rekao da sa tim plugom trosis duplo manje goriva nego IMT traktori sa nekim dugim plugovima.
Ma dobro i kazes sale sta ti paore izigravas lektora,kod nas se tako zovu taj plug i hleb zovu lebac i pisem onako kako govorim,a veruj da sam procitao vise o,,kverlerandu,,neg ti od osnvanja pa do sad.,ti ako si nesto teo napisi kolko ti trosis i gotovo,.Moze i ovaj post da se brise,samo nevolm neko izigravanje pravopisa.