Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je neka realna cena za 82 92godiste navodno 3500-4000 pravih motocasova ? Trebao bi da je domacinski ocuvan.
Dukej uzmi papagajke ili patent klešta i stegni na crevu onu metalnu spojku što drži gumeno crevo na reduciru i probaj da ga zakrećeš u krug gore dole (garant da će da se pokreću) i videćeš dal se crevo okreće oko reducira, ako se okreće nevalja ako se ne okreće dobro je stegnuto i tu nebi smeo da curi, ja sam imao na starom taj problem sa jednim crevom i promenuo sam ga i sad nema problema, izgleda da je tu upala neka serija creva koja nisu dobro stegnuta oko reducira i brzo su procurila, moj je 2003g.
Di imaju crijeva za kipanje zar nisu cijevi .jel moguće da su ih izbaciliTo je do creva,fabricki nisu dobro spresovana,mnogi imaju probleme s tim,samo poskidaj sva creva i otidji kod nekog hidraulicara i zamoli ga da ti dotegne u presi i kao rukom odneseno,a moze biti i do creva,meni je na 200 sati se raspala creva koja idu od razvodnika pozadi za kipovanje,kad sam otisao da napravim nova creva kod hidraulicara i kad je skidao stara creva su toliko bila trula da je to uzas,verovatno su to creva koja stoje godinama,trunu,i sad dosla na red da se ugradjuju.....prvo dotegni pa ces videti.....
Isto kod mene samo sto je moj izdrzo 300 sati, znaci ubo sam bolju seriju.To je do creva,fabricki nisu dobro spresovana,mnogi imaju probleme s tim,samo poskidaj sva creva i otidji kod nekog hidraulicara i zamoli ga da ti dotegne u presi i kao rukom odneseno,a moze biti i do creva,meni je na 200 sati se raspala creva koja idu od razvodnika pozadi za kipovanje,kad sam otisao da napravim nova creva kod hidraulicara i kad je skidao stara creva su toliko bila trula da je to uzas,verovatno su to creva koja stoje godinama,trunu,i sad dosla na red da se ugradjuju.....prvo dotegni pa ces videti.....
onda ti vjerovatno otišo indikator
- - - - - - - - - -
Di imaju crijeva za kipanje zar nisu cijevi .jel moguće da su ih izbacili
Na ovo pitanje kolega moze da ti odg samo jedan covek odnosno strucnjak na forumu.Filter ociscen ulje zamenjeno mada nije bilo potrebe nije bilo neke prljavstine a lampica i dalje sija,mislim da ce raditi izolir traka kao kod nekih traktorista