danger
Član
Nije posustajao u dizanju,al normalno je da ce prije dici sa malo vecim gasom,veci gas veci protok pumpe i pritisak,na veci gas mislim na 1200 obrtaja a ne pun gas....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbolji mu je volan. Od 128iceIMT BELARUS
Lepo ti ja kazemJeb... cu mu mamu namesticu mu pritisak na vruc 200 I ako ne dize, onda u apoteku po viagru
,sa rucicom(desnom) dizes i spustas a levom do sedista podesis dubinu
Jedno pitanje u vezi ovih ručica.Kod mene je isto kao što si naveo ali su ručke obrnute tj sa ovom do sedišta dižem i spuštam a ova do prozora podešavam dubinu.Jel to moguće ili sam izostavio neki časDa,fabricki je M4 pumpa na 1221,rucku do stakla slobodno gurni do dole kad ores a do sedista nadji poziciju da topling pliva u proslicovanom delu rupe,obicno rucka do sedista bude u poziciji 2,cak i jedan ipo zavisno od dubine oranja i zategnutosti vertikalnih spanera
Jedno pitanje u vezi ovih ručica.Kod mene je isto kao što si naveo ali su ručke obrnute tj sa ovom do sedišta dižem i spuštam a ova do prozora podešavam dubinu.Jel to moguće ili sam izostavio neki čas
Ima li neko sveza iskustva sa klima uredjajima u belaruse? Znam da su u pocetku kada su poceli ugradjivati imali neke probleme.
Ima problema i sad.....,samo sto njih to zabole,mene su otkacili sto se tice garancije samo tako....