Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vidim da je crno nije mi ni palo na pamet da bi mogla biti nafta
Poslušao sam vaš savet i juče sam pritegao tu maticu za 41 ključ.Samo što ona nemože da se pritegne sa ničim osim sa cevastim ključem,pa je morao raditi čekić i sekač,sada je mnogo bolje ali i dalje nije idealno, gde se nalaze te gumice što se menjaju?
Ciro zbog cega je malo para. Traktor je star 14 godina. Moj 820 sa 4 godine starosti je toliko placen. A sada ima yto 904 za 11000 evra prilicno klad.
Pitanje za vlasnike rusa 1221, koje ulje sipati u hidrauliku I da li vam sporo dize hidraulik kad se ugreje traktor?
Da li u belorusa 82 vredi stavljati turbo
Nova pumpa m4 stavljena, pritisak na ladno 190 vruce 180 bari, ali izgleda da je ulje lose, pa kad se ugreje razbije ga.Kakav plug imas za njega,ja imam malo tezak plug tj dugacak (obrtac), pa ga mozda I to zeza?
Stavi manometar i pojacaj pritisak na 190 200 bara kad je vruc,ja sam tako nastelovao na 820 kad sam stavio novu pumpu i nema problema sa dizanjam teskih prikljucaka,sto se tice 820.
Meni je pukla na 140...sve zavisi na kakvu nabasas...das qualitat.A ko ce u medjuvremenu ugrejati ulje u hidrauliku dok pumpa stoji...........mani te price,lepo pise MAX 200 bara,znam kome su pucale i na -8 na 180 bara sa SAE40,ti sebi steluj i na 300......
Meni je pukla na 140...sve zavisi na kakvu nabasas...das qualitat.