paorpaor
Član
Proveri prvo filtere od goriva i sam dotok goriva. Probaj da izbacis filter goriva onaj do pumpe i tako da vozis.sta se desava kad se traktor odjednom ugasi kada se napumpa na ac pumpi radi neko vreme pa se opet ugasi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveri prvo filtere od goriva i sam dotok goriva. Probaj da izbacis filter goriva onaj do pumpe i tako da vozis.sta se desava kad se traktor odjednom ugasi kada se napumpa na ac pumpi radi neko vreme pa se opet ugasi?
Na tako neizradjen kompresor teško da se bilo šta desilo oko ručice i viljuške za uljučenje pre bi rekao ako je dugo stajao da su ventili u glavi oksidirali i nezaptivaju i neizvršavaju funkciju pa neduvakada se to desi klip radi bez otpora pa imamo utisak da uopšte nije uključen odvoji priključke za usisisni i potisni vod naspi malo ulja tako oko pola decilitra u svaki pa upali da vidiš šta se dešava kasnije možeš doneti neki zaključak sam jeli problem gore ili dole na kompresoruDa li neko zna gde je problem sa kompresorom na 82,1 jer ne mogu da ga ukljucim?
Kompresor je nov ,nema vise od 10 radnih sati,a kada okrecem leptir rucku za ukljucenje nigdje se necuje da se dodiruju zupcanici i kompresor se ne pokrece.
Mene je komšija učio da kompresor palim tako što desnom rukom povlačim sajlu za gašenje i u trenutku kad krene da se gasi (znači padne na minimalni broj okretaja) onda levom prebacim ručicu kompresora. Naravno, odmah se pusti i sajla za gašenje i traktor se ne ugasi a kompresor se uključio bez kkkrrrkkrrkkrrrr...