Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
SaleCar pravo da ti kazem ne znam sta im to posebno znaci. Znam samo da su ti sa Y dosta tisi u kabini,mislim na 820y i 1025y.
U tom slucaju skini poklopac i odvrni onu veliku maticu i svuci nazubljenu letvu,posle mozes izvuci osovinuJa nemam orbitol.Kod mene je stari tip 82 ka
ma ni slučajno njemu sve što treba je orbitrol klip i dva crijeva.da kupi sve novo košta ispod 200 e
Blize 500 eura suma sumarum,i to da vlasnik sam radi.al da vredi-vredi!Moj prijatelj ovih dana muku muci sa tim stubom volana na 82-jci.. Ja mu lepo savetujem da sve kupi od novog tipa a on mi kaze da mu za to traze 400e???
Ima u temi vec cene delova koje su kupovane pre 4 godine...liveni delovi,spona,pumpa,ploca,orbitrol,krt krdana,palcevi itd...+creva,koja nisu ni malo jeftina.ko da će stub biti jeftiniji
- - - - - - - - - -
de srđane majke ti nabroj mi di ode tih 500 e
Nisi u pravu Ciro...nas je bio(i dalje je) suv kao barut,ali je problem bilo podmotavanje tockova pri hodu u rikverc...i sa klipom ima daleko veci zaokret tockova,a da i ne spominjemo ugodjaj i prijatnost pri radu.Neznam stvarno.. Ali da je taj stub volana komplikovan jeste jedanput!!! I uvek curi negde!!!!
pumpa mora veceg kapaciteta,znam zasto sam napisao da ide pumpa!pumpu ima a većinu ostalog može uzet i polovno