Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li kasnije kad izvadim tu osovinu ima neka tacka uzubljivanja ili je svejedno?U tom slucaju skini poklopac i odvrni onu veliku maticu i svuci nazubljenu letvu,posle mozes izvuci osovinu
Ja u klin,ti u plocu...Sve je bilo izmontirano,povezano kada smo radili-upalili,volan ne radi-stavimo drugu novu pumpu-ne radi,opet drugu(trecu) pumpu (ona nova druga mozda ne valja),i na kraju stavimo veceg protoka-radi kao doksa...da li smo se razumeli?ista pumpa(ta veca) je i na 1025,tako da ne tupimo bez potrebe... I Kristal zaboravio sam spomenuti muke sa maticom na stubu volana i lufta koji on ima u sebi,tako da setanje tockova u voznji nije usamljen slucaj...ne mora 10 je standard i za stari i novi sistem
Kataloski broj je50-3406034 pre skidanja namesti da tockovi stoje pravo tada ce zupcasta letva biti na sredini te osovine (puza)menjas zato sto su nutevi istroseni?Da li kasnije kad izvadim tu osovinu ima neka tacka uzubljivanja ili je svejedno?
Ja bih ubacio pun servo ali mi nazalost finansije to nedozvoljavaju.Mozda nesto posle vrsaja ali,otom potom.Da li znas mozda kat broj te ososvine?
ma ni slučajno njemu sve što treba je orbitrol klip i dva crijeva.da kupi sve novo košta ispod 200 e
Ovaj moj drug nemoze da okrene volan sa obe ruke!! Pumpu je zamenio novom jer je glavna sumnja bila na nju,ali eto nije do nje,tockovi se nista lakse ne okrecu... Kad traktor stoji gotovo je nemoguce okretati volan,zato je sad u potrazi za drugim stubom volana... A ovaj i pusta ulje dosta,ja sam ga bas zagledao....
Da nutovi su istroseni.Danas narucio kod Macara 2400d.Kataloski broj je50-3406034 pre skidanja namesti da tockovi stoje pravo tada ce zupcasta letva biti na sredini te osovine (puza)menjas zato sto su nutevi istroseni?
mi ovde pricamo o novim delovima tako da ta prica ipak pije vodu,tako da nemoj pobijati nesto sto je tacno,ako vec uzimate Macara za primer klip kosta 11000 a dozator 24000,i koliko kostaju samo te dve stvari,polovno je nesto drugo i to je prica za sebe kao i plocevine s otpada itd......a ako se hoce uraditi kako treba i staviti dozator u kabinu i sve novo i uredno kad se sve sabere 500e trebaPre 4 meseca sam ugradio da 52 staru orbitrol i slobodno mogu reći ko nije probao nemože da veruje kolika je razlika u odnosu na stub i još nešto kompletna ugradnja tog sistema me je koštala 195 eura tako da manite priču o 400-500 eura to ne pije vodu može da košta toliko ako ćeš da se rasipaš okolo
Najpre treba izmeriti pritisak ulja, i ako je mali dostelovati na 80atm.To je prvi korak a za ostalo pitaj.Dobar dan postovani clanovi, evo mojeg prvog obracanja posle predstavljanja u mojoj omiljenoj temi. Vidim da se danas pise o volanima pa da vas zamolim za savet. Imam stari MTZ 82 i kad je hladan volan radi normalno a tokom rada se sve teze okrece da bi posle sat dva bilo nemoguce okrenuti ga u mestu. Sta bi trebalo da uradim da bi volan radio normalno. Hvala.