Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi hidraulično SAE- 90.
U to srednje kuciste bolje onda sipati SAE 140 nego SAE 90 mesati sa tovatnu mast...
U Belorusu se sediste ne otrca toliko da ga treba menjati na 2500h.Kod vas ce i za 15 godina izgledati bolje ocuvan nego ovi sa 10-ak godina.
@Ciro, tebe i ne spominjem
Tvoj ce rus za 20 godina izgledati bolje nego nov (vileda)
Švercera je najlakše provaliti kad postavlja radne časove u p... dlaku tačno, kao 2341 rh, ili 2765 rh A ono mesto gde se nalazi traktor Ruma ili Golubinci, haha, samo da se neko od članova ne naljutiSad gledam oglase sto ste postavili na prethodnim stranama.Ovo je izgleda moda da se na rusima napise 2000-3000h kao na polovnim automobilima predjenih 145000km .
SAE-90,ja sam sipao rumunsko SAE-90,gušće je nego kupovno SAE-140,rumuni,rusi i ukrainci što donose ulje mi možemo samo da sanjamo o kvalitetu...u prednje čizme su mnogi ugradili mazalice i na taj način podmazuju,ja sam pomešao ulje i mast zajedno..A koje ulje treba?
Jedan mtz od prvog vlasnika iz moje ulice ode kod trgovca sa 5hiljada i nesto sati,a u oglasu osvanuo sa 2 hiljade i nesto satiŠvercera je najlakše provaliti kad postavlja radne časove u p... dlaku tačno, kao 2341 rh, ili 2765 rh A ono mesto gde se nalazi traktor Ruma ili Golubinci, haha, samo da se neko od članova ne naljuti