Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi hidraulično SAE- 90.
U to srednje kuciste bolje onda sipati SAE 140 nego SAE 90 mesati sa tovatnu mast...
U Belorusu se sediste ne otrca toliko da ga treba menjati na 2500h.Kod vas ce i za 15 godina izgledati bolje ocuvan nego ovi sa 10-ak godina.
@Ciro, tebe i ne spominjem
Tvoj ce rus za 20 godina izgledati bolje nego nov(vileda)
Švercera je najlakše provaliti kad postavlja radne časove u p... dlaku tačno, kao 2341 rh, ili 2765 rhSad gledam oglase sto ste postavili na prethodnim stranama.Ovo je izgleda moda da se na rusima napise 2000-3000h kao na polovnim automobilima predjenih 145000km.
SAE-90,ja sam sipao rumunsko SAE-90,gušće je nego kupovno SAE-140,rumuni,rusi i ukrainci što donose ulje mi možemo samo da sanjamo o kvalitetu...u prednje čizme su mnogi ugradili mazalice i na taj način podmazuju,ja sam pomešao ulje i mast zajedno..A koje ulje treba?
Jedan mtz od prvog vlasnika iz moje ulice ode kod trgovca sa 5hiljada i nesto sati,a u oglasu osvanuo sa 2 hiljade i nesto satiŠvercera je najlakše provaliti kad postavlja radne časove u p... dlaku tačno, kao 2341 rh, ili 2765 rhA ono mesto gde se nalazi traktor Ruma ili Golubinci, haha, samo da se neko od članova ne naljuti
![]()