Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da se manemo mi bolje oftopickaranja da nas ne uslikaju.Mnogo dugo ih njegova zena Razvija...![]()
Meni je MTZ 82 mali.Nije sto imam dosta zemlje nego sto sve radim sam.Ali kako sam prosao sa suncokretom dobro je i ovo.Ako bude para za nesto vece bice a ako ne bude nista i ovako sam dosad radio samo sa Rakovicom 65.Ja sam ga uzeo zato sto su izdrzljivi,jaki a jeftini i laki za odzavanje.Da se manemo mi bolje oftopickaranja da nas ne uslikaju.
A propo teme, dobar si traktor kupio i, koliko sam pratio temu, dobro si ga i platio, mada vredi svaku paru.
Ja sam planirao pred sledecu zimu da pazarim jednog takvog, samo raspadnutog za 1500 - 2000 evra i da ga preko zime ubacim u garazu.
Bubnjara, metar-dva drva, stotinak kila vina i 1000 evrica bi trebalo da bude dovoljno da u prolece izadje iz garaze k'o nov.
Mislio sam da pazarim jednog malo jaceg zetora sa prednjom vucom, jer mi je ovaj 6711 vec na izdisaju, ali tu pazara bez pet-sest hiljada evrica nema, a rusa cu za tri hiljade novog da dobijem. A toliko su prosti za rad i polovnih delova za dzabe a i novo (sto mora) nije skupo.
Ljudi gde nalazite te Ruse za 1500e????Ajde nadjite meni jedan da i ja malo srafam....
![]()
AUUUU ne pominji mi to ZLO!!Ne da sam psovao i psovao.....Za siroku mi traze 1500e mnogo mi to.Trazicu neku drugu pa da nabudzim..@CvejaPO
Meni je na njemu mala samo kabina, ali tu sam razmisljao da nabudzim neku siroku od rakovice ili 560.
Ili ga "resis" kao ja moju 52-jku.AUUUU ne pominji mi to ZLO!!Ne da sam psovao i psovao.....Za siroku mi traze 1500e mnogo mi to.Trazicu neku drugu pa da nabudzim..