Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da se manemo mi bolje oftopickaranja da nas ne uslikaju.Mnogo dugo ih njegova zena Razvija...
Meni je MTZ 82 mali.Nije sto imam dosta zemlje nego sto sve radim sam.Ali kako sam prosao sa suncokretom dobro je i ovo.Ako bude para za nesto vece bice a ako ne bude nista i ovako sam dosad radio samo sa Rakovicom 65.Ja sam ga uzeo zato sto su izdrzljivi,jaki a jeftini i laki za odzavanje.Da se manemo mi bolje oftopickaranja da nas ne uslikaju.
A propo teme, dobar si traktor kupio i, koliko sam pratio temu, dobro si ga i platio, mada vredi svaku paru.
Ja sam planirao pred sledecu zimu da pazarim jednog takvog, samo raspadnutog za 1500 - 2000 evra i da ga preko zime ubacim u garazu.
Bubnjara, metar-dva drva, stotinak kila vina i 1000 evrica bi trebalo da bude dovoljno da u prolece izadje iz garaze k'o nov.
Mislio sam da pazarim jednog malo jaceg zetora sa prednjom vucom, jer mi je ovaj 6711 vec na izdisaju, ali tu pazara bez pet-sest hiljada evrica nema, a rusa cu za tri hiljade novog da dobijem. A toliko su prosti za rad i polovnih delova za dzabe a i novo (sto mora) nije skupo.
Ljudi gde nalazite te Ruse za 1500e???? Ajde nadjite meni jedan da i ja malo srafam....
AUUUU ne pominji mi to ZLO!!Ne da sam psovao i psovao.....Za siroku mi traze 1500e mnogo mi to.Trazicu neku drugu pa da nabudzim..@CvejaPO
Meni je na njemu mala samo kabina, ali tu sam razmisljao da nabudzim neku siroku od rakovice ili 560.
Ili ga "resis" kao ja moju 52-jku.AUUUU ne pominji mi to ZLO!!Ne da sam psovao i psovao.....Za siroku mi traze 1500e mnogo mi to.Trazicu neku drugu pa da nabudzim..