MTZ Belarus

Mnogo dugo ih njegova zena Razvija...:haha:
Da se manemo mi bolje oftopickaranja da nas ne uslikaju.

A propo teme, dobar si traktor kupio i, koliko sam pratio temu, dobro si ga i platio, mada vredi svaku paru.
Ja sam planirao pred sledecu zimu da pazarim jednog takvog, samo raspadnutog za 1500 - 2000 evra i da ga preko zime ubacim u garazu.
Bubnjara, metar-dva drva, stotinak kila vina i 1000 evrica bi trebalo da bude dovoljno da u prolece izadje iz garaze k'o nov.
Mislio sam da pazarim jednog malo jaceg zetora sa prednjom vucom, jer mi je ovaj 6711 vec na izdisaju, ali tu pazara bez pet-sest hiljada evrica nema, a rusa cu za tri hiljade novog da dobijem. A toliko su prosti za rad i polovnih delova za dzabe a i novo (sto mora) nije skupo.

Da se manemo mi bolje oftopickaranja da nas ne uslikaju.

A propo teme, dobar si traktor kupio i, koliko sam pratio temu, dobro si ga i platio, mada vredi svaku paru.
Ja sam planirao pred sledecu zimu da pazarim jednog takvog, samo raspadnutog za 1500 - 2000 evra i da ga preko zime ubacim u garazu.
Bubnjara, metar-dva drva, stotinak kila vina i 1000 evrica bi trebalo da bude dovoljno da u prolece izadje iz garaze k'o nov.
Mislio sam da pazarim jednog malo jaceg zetora sa prednjom vucom, jer mi je ovaj 6711 vec na izdisaju, ali tu pazara bez pet-sest hiljada evrica nema, a rusa cu za tri hiljade novog da dobijem. A toliko su prosti za rad i polovnih delova za dzabe a i novo (sto mora) nije skupo.
Meni je MTZ 82 mali.Nije sto imam dosta zemlje nego sto sve radim sam.Ali kako sam prosao sa suncokretom dobro je i ovo.Ako bude para za nesto vece bice a ako ne bude nista i ovako sam dosad radio samo sa Rakovicom 65.Ja sam ga uzeo zato sto su izdrzljivi,jaki a jeftini i laki za odzavanje.

• Like
Reagovanja: PKB
Ljudi gde nalazite te Ruse za 1500e???? :sta: Ajde nadjite meni jedan da i ja malo srafam.... :osmeh:

Procunjas malo po oglasima, sacekas da ispadne nesto interesantno, ako pise 2000 ti spremis 1500, odes, ponudis mu 1300 u kesu (a to danas niko nema), nadjete se na 1500 i zavrnes rukave i srafis polako.

@CvejaPO
Meni je na njemu mala samo kabina, ali tu sam razmisljao da nabudzim neku siroku od rakovice ili 560.

Ima da se nadju te siroke i mnogo ejftinije od 1500e... Pa jedan nas clan je kupio za 500e.. :ppozdrav:

Nisam se nesto raspitivao sto se tice tih kabina,ali sam ovde na forumu procitao da je neko kupio za 500e..

Čestitam Cvejo na Rusu! I ja sam kupio Rusa, al' mi još nije došao u dvorište. Ostao je kod majstora da ga kompletnog pretrese i otkloni sve uočene nedostatke. Nadam se da će ga završiti posle ovih svetaca što dolaze.

@Cvejo nisi povresio kupovinom tog rusa, suv ko barut on I jos 3 traktora iz gazdine ergele, sve su mu masine takve. Nek I tebe dugo sluzi kao I njega.

U zadnjih nedelju dana barem 2-3 sam video prosle ,dali su toliko trazeni hehhhe .. Svaka cast na ocuvanom primerku !! Koliko si iskesiro ako nije tajna ?? Koje je godiste tacno ??

Kada bude radio ceo dan sa njim onda će se videti najbolje, kakav je motor menjač hidraulik i dali negde curi ulje.U svakom slučaju na prvi pogled traktor tog godišta izgleda dobro.

Nazad
Vrh