MTZ Belarus

Ja imam belorusa 82 95god pa me interesuje kako bi mogla blokada da mu se namesti da radi jer je ova njegova originalna otkacena hvala unapred

Danas cackao oko instalacije na belarusu 820, nije mi radio plokazivac goriva pa nadjem da nedobija uopste struju na dzeku ispod sedista pa uzmem polako da rasturim sve e sad dal je dobila neka zica spoj ne,a, pojma al nemam vise struje uopste na traktoru, da li ima jos neki osigurac ili su svi napred ispred kontakt table?

I ja sam danas malo majstorisao....
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
dscn0881.jpg
[/IMG]
Koje glupo rešenje! "Pola" traktora rasklopiš da bi izvadio hidro cilindar. Pojeo se klin ali i ušice klipa stradale.

Pa kako se ponasa,jel nema snage,da li dimi,da li se greje....?Ako T40 moze sa 3 brazde da ore ma kakav god da je plug 82ka bi trebala da se igra.Kojom brzinom ores?
15.5-38 bi trebalo da su mu pozadi,ali neverujem da to moze nesto mnogo da utice jer su uslovi za oranje bili dosta dobri ove godine.

Brate motor ide kao lud i vuce extra i potrosnja mala,ali sporo ide kojom god brzinom da idem,plugovi nastelovani samo tako,ubedjen sam da je do guma,jer sam ga ja kupio sa takvim gumama a ne ne znam koje fabricki treba da idu na njega,ali te 15.5-38 mi deluju sasvim ok.

- - - - - - - - - -

Pa jel proklizava pa zato mu ne bezis ili nema proklizavanja a motor nemzoe brze???? :sta: Uff tosta su to uske gume 13.9-38 bas su preuske,ja da sam bio na tvom mestu ne bi kupovao nove takve gume vec bi uzeo 16.9-38... Samo ako moze na tvoje felne...
ja mislim da ove 15 ice moze na moje felne,ja sam tako kupio traktor sa sve cetiri gume nove,sad bi da menjam sa nekim kome treba za stpartanje ili da mu prodam,mora da vidim

15.5-38 su njegove fabricke gume i mozes slobodno na te felne da ih stavis.Kojom brzinom ores?Jel moze 6. na zeca?

Licno nikad ne bi stavio 13-tice na 82-jku... Pa to je kuma ko za IMT 539 skoro... Ide sporo verovatno zbog guma... Sto veca guma traktor sve brzi...

Kameni ja sam cilindar vadio ispod sedista skinem onu viliku deklu nakrivim sediste,odkacim ona dva gornja creva,izvadim onaj dugacki klin a zbog toga raskacim rezervoar i nategnem ga skroz to gume i izvadim ima malo zajebancije ali ide.Kod mene je ta bolcna odlicna.

Danas cackao oko instalacije na belarusu 820, nije mi radio plokazivac goriva pa nadjem da nedobija uopste struju na dzeku ispod sedista pa uzmem polako da rasturim sve e sad dal je dobila neka zica spoj ne,a, pojma al nemam vise struje uopste na traktoru, da li ima jos neki osigurac ili su svi napred ispred kontakt table?
zar pokazivač goriva treba da dobija struju ili radi preko mase?

Ima ona dva-tri kada podignes haubu oni kao limici

Paore jel rus kupjen u delovima, ili si ga ti rasklopio zbog loseg motora, pa da ga komplet repariras? Malo mi je nejasno jer traktor bio u voznom stanju ili ne kada si ga kupio? I uopste koliko si ga platio, koje je godiste? Zna kada je stigao, ali si tek sada ove sike postavio.
I uopste jel on dosao na mesto traktora od 60 ks, koji si pre imao?
Radovan78 iz Turije, nisi isao kod Žare, ima on svasta od Lukašenko kombinacija!

Nije kupljen u delovima. Kupljen je u voznom stanju i ispravan. Motor nije bio sjajan kao i ni sve ostalo. Rekao sam vec da sam za te pare, koliko me na kraju izasao, mogao kupiti i 2003-4 godiste, ali oped ne bih znao sta vozim. Ovako je on prosao kroz sito i reseto i ovako nije uradjen u fabrici 100%.
Godina proizvodnje '99, placen oko 7000 e.

Paore jel rus kupjen u delovima, ili si ga ti rasklopio zbog loseg motora, pa da ga komplet repariras? Malo mi je nejasno jer traktor bio u voznom stanju ili ne kada si ga kupio? I uopste koliko si ga platio, koje je godiste? Zna kada je stigao, ali si tek sada ove sike postavio.
I uopste jel on dosao na mesto traktora od 60 ks, koji si pre imao?
Radovan78 iz Turije, nisi isao kod Žare, ima on svasta od Lukašenko kombinacija!
Bio sam kod Zare trenutno na prodaju ima tri 820 i jednog 892 sad su ofarbani komplet i sredjeni samo je malo jak sa cenama. prosle godine sam bio
kad ih je jos radio i onda je trazio dosta. gledao sam jednog 820 2001 god trazio je 9500eur a gume prednje su bile lose i akumulator je trebao nov.
gledam da uzmem traktor od vlasnika ,eventualno da je drugi vlasnik a iskreno bas ne volim te preprodavacke varijante sto farbu naplacuju

Crko mi anlaser na belarusu 820, koja im se cena krece? Gde kupiti? Da zovem u Agropanonci ili kod rusa sto idu po vasarima...

Nije kupljen u delovima. Kupljen je u voznom stanju i ispravan. Motor nije bio sjajan kao i ni sve ostalo. Rekao sam vec da sam za te pare, koliko me na kraju izasao, mogao kupiti i 2003-4 godiste, ali oped ne bih znao sta vozim. Ovako je on prosao kroz sito i reseto i ovako nije uradjen u fabrici 100%.
Godina proizvodnje '99, placen oko 7000 e.
Realno je on placen, ali ocigledno si perfekcionista, pa si resio da ga upicanis 100%.
Neka sluzi dobro.

Nazad
Vrh