Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene MTZ 82 sa beracem TORNADO 70 trosi 7 litara po jutru, kardan je na 1000 obrtaja i gas oko 1200 obrtaja motora.Drug sa MTZ 820 i ZMAJ 222 isto tako vozi i ima istu potrosnju.Tako da ipak 82 ima manju potrosnju ako se vozi kako treba.robici je napisao(la):TAKO JE,JAKO LAKO, PREPRAVITI NA 82-KU.SAMO STO JA NISAM HTEO,POSTO 552 MANJE TROSI I SA NJIM VUCEM BERAC.552 POPTROSI OKO 11L,A PROBAO SAM SA 82-KOM ONA VEC TROSI OKO 14 L
savoris je napisao(la):kod moje 52ojke uradjene karike , dizne , ventili , vodjice , leteci lezajevi , znaci glava KOMPLET i kda ga palim nahladno cak i po toplijem vremenu tesko pali bez grijaca sad kada je hladnije jos teze pali
i kada upali prvih 10tak sekundi jako ali bas jako dimi na auspuh i mora biti gas do kraja inace se ugasi , pumpa radjena prije dvije ili tri godine ne sjecam se
sta bi moglo biti u pitanju , snage imam lijepo radi potrosnja OK ali prvo paljenje mu je ocajno i ljeti i zimi
pomijerao sam mu tacku paljenja i nista se nije promijenilo
grunt je napisao(la):dali je moguce da nemam 1000obrtaja na kardanu belarus 820 98god
grunt nisi upravu ,ne ukljucuje se tu... obrtaji kardana 540/1000 se menjaju izmedju menjaca i zvona od lamele. Dakle zavuces se ispod traktora i tu imas osiguran jedan sraf (17 ili 19 kljuc) (osigurac je 14 kljuc) okretanjem tog srafa menjas obrtaje sa 540 na 1000 i obrnutogrunt je napisao(la):prebacuje se ispod sedista,brao sam kukuruze na 540 bez ikakvih problema ali nikako nemogu da ukljucim 1000 na toj istoj polugi samo neutral i 540.