Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
u pitanju je vibracija +dužina auspuha.techa je napisao(la):Probacu jos jednom sa auspuhom toliko imam zivaca a posle stavljam cev. Sta je u stvari po sredi jaka vibracija ili losi auspusi?
prijatelju samo ga malo popusti i nes imati problematecha je napisao(la):Imam problem sa auspuhom, 892 za 5 godina ili 1800rh slomio mi je tri auspuha i jednu izduvnu granu. Svaki auspuh iz agropanonke, al dzabe dobije neke cudne vibracije i kraj. Kaze mi jedan majstor da izbegavam broj obrtaja motora kad trese, pa nemogu da obrtaje motora prilagodjavam auspuhu, nego opraciji. Al stvarno kad trese strasno je i da gledas. Probao sam i da varim i da ojacavam i opet pukne, prvo cev iznad lonca a posle ispod, na kraju slomi granu. Kako da to resim? Dal se jos neko patio sa ovim?
i kravi rep sa mrda pa ne odpadnedicki je napisao(la):Pa coveku cini mi se mrda,a ne truli
zrine892 je napisao(la):MTZ vs Fendt