SasaK
Član
Pa koliko kosta jedan lezaj??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Reci nam konkretno sta je kostalo 500evra?Jel samo lezajevi ili jos nesto od delova?
Koliko mi je objasnio decko ima problema kada se jedan isprazni pa treba da povlaci iz drugotaj protok ne funkcionise bas najbolje. E sad taj problem moze da bude uzrokovan necim drugim a ne samim tipom rezervoara. Glavnom ne funkcionise kako treba i nije zadovoljon. Inace i ja hocu da ugradim taj pomocni rezervoar.sto mislis da nije nejsretnije resenje ne stoji na dobrom mestu ili posto je nisko? bas cu da pitam servisere treba da dodju ovih dana ja bi da montiram ako ima jer ova ne da je mala nego premala za ovaj traktor
Nisam imao prilike to da vidim,kod nas nema toliko rusa,a novi tip je moj prvi u selu.Ja sam imao torpeda i staru 52,a to tamo nema.Jedino gde sam video je jedna plava prskalica,pa mi se tu rodila ideja.Ovim stvarima se pokazuje koliko nam znaci ovaj forum.Radio jos puno godina.neli jel ti nikad nisi video 82 stari tip,to je na njima fabricki nije to nas izum
Za kolegu homoljca "bajpas",sivo crevo ubačeno da vrati višak goriva nazad u ac pumpu a ne nazad u rezervoar.Već kad sam slikao bajpas reko da slikam i rujane, zaslužili su.
Hvala na pozivu druze,ako zagusti eto mene.Vala bas ste ih nakupovali u zadnje vreme,samo napred.E, komso, a kod nas ih ima kolko hoces. Dodjes u Sefkerin i saznas u vezi rusa sta te god zanima.
zemo gde nadje tako jeftin fag ja placao 9000 u SM