KishRobert
Prijatelj Foruma
ima tu kod nas jedna privatna zadruga sto ga ima,bogami traktor redovan,kad prodje pored kuce nema onog ruskog brrrrrrrr,kod ovog se samo cuje:bzzzzzzzzzzzz! 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prvo sve cestitke na ponovi i da li si kupio nesto ovakorasa02 je napisao(la):Hvala na cestitkama.Model 1221 je stari dizajn,ima motor 6 cilindara sa turbo punjacem i 130 ks.Novi tip 1221.3 ima euro 2 motor sa interkulerom i 136 ks.On je skuplji za 4 000 e.Dvoumio sam se izmedju ta dva modela ali sam uzeo ipak ovaj stariji zato sto je proveren motor sa jeftinim odrzavanjem i delovima na svakom maltene kiosku.
![]()
Johny CASE IH je napisao(la):zlatko de si nabavio tu vazdusnu sirenu na krovu?jel to dobra stvar za bicikliste kad zatrubis svi skacu u jarak![]()
to bi i ja stavio na traktor onu vazdusnu sirenu ali sa teretnog voza da bi plasio bicikliste
...inace dobar ti je taj rus to je vec ozbiljna masina
[/quot]
sirenu sam kupio u prodavnici stvar je dobra za bicikliste dusu dalo samo koga poznajes za druge nije ne smem da sviram bojim se da me neko ne izmlati pa sviram sa rusovom sirenom![]()
Johny CASE IH je napisao(la):zlatko de si nabavio tu vazdusnu sirenu na krovu?jel to dobra stvar za bicikliste kad zatrubis svi skacu u jarak![]()
to bi i ja stavio na traktor onu vazdusnu sirenu ali sa teretnog voza da bi plasio bicikliste
...inace dobar ti je taj rus to je vec ozbiljna masina
![]()
to i nije puno paricadanger je napisao(la):na rusu komplet kompresor 100e![]()
![]()
gregorije83 je napisao(la):e a sad sta mene interesuje.....treba mi jedan trektor od 130 ks, sve mi je skupo sada pa sam se odlucio za 1221, nikad nisam imao belarusa niti se razumem nesto posebno u njih.......
moze pomoc malo......
kakvi su, ima li neko iskustva sa njima?............![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()