KishRobert
Prijatelj Foruma
ima tu kod nas jedna privatna zadruga sto ga ima,bogami traktor redovan,kad prodje pored kuce nema onog ruskog brrrrrrrr,kod ovog se samo cuje:bzzzzzzzzzzzz!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prvo sve cestitke na ponovi i da li si kupio nesto ovakorasa02 je napisao(la):Hvala na cestitkama.Model 1221 je stari dizajn,ima motor 6 cilindara sa turbo punjacem i 130 ks.Novi tip 1221.3 ima euro 2 motor sa interkulerom i 136 ks.On je skuplji za 4 000 e.Dvoumio sam se izmedju ta dva modela ali sam uzeo ipak ovaj stariji zato sto je proveren motor sa jeftinim odrzavanjem i delovima na svakom maltene kiosku.
Johny CASE IH je napisao(la):zlatko de si nabavio tu vazdusnu sirenu na krovu?jel to dobra stvar za bicikliste kad zatrubis svi skacu u jarak to bi i ja stavio na traktor onu vazdusnu sirenu ali sa teretnog voza da bi plasio bicikliste ...inace dobar ti je taj rus to je vec ozbiljna masina
[/quot]
sirenu sam kupio u prodavnici stvar je dobra za bicikliste dusu dalo samo koga poznajes za druge nije ne smem da sviram bojim se da me neko ne izmlati pa sviram sa rusovom sirenom
Johny CASE IH je napisao(la):zlatko de si nabavio tu vazdusnu sirenu na krovu?jel to dobra stvar za bicikliste kad zatrubis svi skacu u jarak to bi i ja stavio na traktor onu vazdusnu sirenu ali sa teretnog voza da bi plasio bicikliste ...inace dobar ti je taj rus to je vec ozbiljna masina
to i nije puno paricadanger je napisao(la):na rusu komplet kompresor 100e
gregorije83 je napisao(la):e a sad sta mene interesuje.....treba mi jedan trektor od 130 ks, sve mi je skupo sada pa sam se odlucio za 1221, nikad nisam imao belarusa niti se razumem nesto posebno u njih.......
moze pomoc malo......
kakvi su, ima li neko iskustva sa njima?............