zzivica je napisao(la):mnogo trose a malo rade...
Rus manje troši od John Deera , To je provereno I više uradi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zzivica je napisao(la):mnogo trose a malo rade...
ja ga imam godinu ipo sta te zanimagregorije83 je napisao(la):e a sad sta mene interesuje.....treba mi jedan trektor od 130 ks, sve mi je skupo sada pa sam se odlucio za 1221, nikad nisam imao belarusa niti se razumem nesto posebno u njih.......
moze pomoc malo......
kakvi su, ima li neko iskustva sa njima?............
gde je tu logika?šandor je napisao(la):zzivica je napisao(la):mnogo trose a malo rade...
case ih je napisao(la):šandor je napisao(la):zzivica je napisao(la):mnogo trose a malo rade...
gde je tu logika?šandor je napisao(la):Moj drug ima jd od 105 ks, ja imam rusa 105 ks. Izašli smo da oremo sa punim rezervoarem jednu parcelu od 12 hektara, dok smo završili obišao sam ga 6 puta. I kad smo došli do benzinske pumpe gle čuda meni je stao 140 litara a u jd 150 litarabili14 je napisao(la):imam jd 6210 i 6630 i prava su stvar...svi pricaju kao trose puno.. ne trose tolko al naprave vise nego ostali, jaci su nego ostali s isto konja, udobniji su itd
_________________________________________________Post je spojen: [time]1234277234[/time]_________________________________________________
jd je prava stvar za ljude koji imaju vise od 100 ha
pa ti sad računaj kako god hoćeš. I pitam te koji je traktor potrošio više??