ma daleko od toga da neko nekome ovde tera kontru i te tvrdnje da je rus najbolji traktor,ali za ulozeno dobijeno ipak rus drzi vodjstvo.ipak za 20000e dobija se nov traktor koji laganice moze da obradjuje 50 tak jutara zemlje bez problema...meni je u svakom slucaju bolje uzeti mtza novog nego neki strani traktor pa makar to bio i fendt koji je deset puta kvalitetniji ali mu je dusa u nosu od silnih radnih sati i godina a delovi su straota skupi.po meni ravan most mnogo bolje resenje,veci grip na zemlju,vece iskoriscenje traktora,mada i ovaj sa cizmama je dobar,ima gaz velik i prolazi bolje kroz glib...stvar je ukusa i potreba...ruski traktori su daleko od najboljih i savrsenih,ali zato za te pare odradi jos kako svoj posao kao i savremeni traktori iste snage,nista menje rus ne odradi.i koja je to prednost ako se nesto pokvari odes u agropanonku od najsitnijeg srafa sve ima na lageru,stavis u kola ugradis i pun gas i to za jeftine pare...i nepostoji,bar ja mislim nijedna zemljoradnicka zadruga u srbiji koja u svom sastavu nema ni jednog belarusa.malo losiji kvalitet nadoknadjuje se jeftinim rezervnim delovima i dobrom vucnom silom.