stvarno izgleda zastarelo ovaj belorus

ovo kad kupis pride dobijes neki pederski traktor da ga ovaj nosi ko privezak

_________________________________________________Post je spojen: [time]1246806510[/time]_________________________________________________
ima ih jos
_________________________________________________Post je spojen: [time]1246806972[/time]_________________________________________________
i jos zverkana

ovo kad kupis pride dobijes neki pederski traktor da ga ovaj nosi ko privezak

_________________________________________________Post je spojen: [time]1246806510[/time]_________________________________________________
ima ih jos
_________________________________________________Post je spojen: [time]1246806972[/time]_________________________________________________
i jos zverkana

.hvali covek stajera ali kaze sta rus 1221 moze uraditi za 35000 koliko kosta to je cudo!!!prema tome,dileme nema,za nas standard,za nase potrebe,za odrzavanje ruski traktori su br.1.kad vidim sta onaj moj brat od strica vuce sa njim i kakva je to raga divim mu se....kod mene u planu je belarus 820.2 ravan prednji most,trenutna cena u agropanonci je 20500e!!!ali kada sam cuo danas od prijatelja da je neki dvobrazdni berac za kukuruze berko platio 15000e,onda su ruski traktori i previse nego jeftini i povoljni!!!