Znam i to, raspitao sam se, ali mi je mnogo krivo sto prodavac tvrdi da je to normalno, tj. podvaljuje mi kvar a kune se da je sve ispravno. Ubaci se neki ventil ili tako nesto, kosta 30KM ovdje u BiH i onda radi hidraulika normalno, tako mi je neki majstor nesto pricao al ije bitno. Problem je sto prodavac tvrdi da je to normalno, tj. hoće da mi podvali. Zbog toga nisam htio da ga kupim, a sem toga, vec sam rekao, lamela mu je gotov riknula i volan je rasturen, imam strasno mnogo lufta a to sa traktorom od 4 tone na mom terenu (brdovito) nije bas preporučljivo. Opet kazem, znam da se to sve moze dosta jednostavno rijesiti i da ne kosta previse, ali mi je krivo sto prodavac tvrdi da je sve to "normalno".
To je problem, a ne toliko sam traktor. Ne volim kada mi neko laže i podvaljuje.
Post je spojen: [time]1300282235[/time]
Pazi molim te, zakacio je trobrazd plug i nekih 20 puta ga bacio na beton (ne znam kako se plug nije polomio, mene je bilo strah gledati to) samo da dokaze kako je to u redu. Kad sam mu ja objasnio da mi traktor treba i da vuce sejalicu za kukuruz i pitao ga kako da tako bacim sejalicu a da se ona ne polomi, on uzeo da tvrdi kako njoj nece nisza biti kad padne tako sa 1.5 metara visine