Stigo je rus 1221 uplacen 31. januara, ali se nije moglo bez problema. Na izlasku iz Agropanonke nisam mogao da savladam krivinu od 90 stepeni. Uspeo sam u drugom pokusaju, ali nisam uspeo da ga ispravim dovoljno brzo. Kvar sam prijavio majstorima, koji su nakon probe traktora rekli da je sa upravljanjem sve u redu. Na moje insistiranje da se uporedi sa drugim rusom, ustanovljeno je da je mom bilo potrebno 6,5 kruga volana za pun okret tockova dok je na druga dva rusa bilo potrebno 4 kruga. Nakon dva sata popravke otac je krenuo na put od 350 km( ja sam bio kolima, pa bi se menjali nakon izvesnog vremena). Oko 45 km nakon Novog Sada, oko 17h, u blizini Titela izbusila se zadnja desna guma. Zahvaljujuci velikoj pomoci momaka iz Titela, guma je zalepljena ali smo cekajuci gumu primetili baricu ulja ispod traktora. U pitanje je servo ulje koje je pomalo kapljalo pri okretanju volanu. Posto je pod garancijom, a na preporuku majstora, nismo nista dirali vec smo nastavili dalje. Kuci smo stigli sutradan u 13h bez daljih problema.