nsnidza
Član
Moze li neko da mi kaze zasto mi upusta hidraulika na 82-ci, promenuo sam sve gumice na klipu, moze li sta jos biti. Unapred zahvalan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nsnidza je napisao(la):Moze li neko da mi kaze zasto mi upusta hidraulika na 82-ci, promenuo sam sve gumice na klipu, moze li sta jos biti. Unapred zahvalan.
Pokusao sam i po ovoj semi i ne vredi proprucite mi nekog ko to radi te stvari orbitrol, itd kako god da ga sklopim radi kao hidro motormeshter je napisao(la):
spusti u prinudni,pa hoce...a ovako u neutralni razmisli zasto nece?aca je napisao(la):jel zna neko zasto na mtz 82.1 nece da spusta poluge dok se ne popnem na njih tj.,dok nemaju neki teret?
Da nije ladno ulje , zacepljen filter ili pregusto ulje.aca je napisao(la):jel zna neko zasto na mtz 82.1 nece da spusta poluge dok se ne popnem na njih tj.,dok nemaju neki teret?
ukljuci pumpu hidraulika.aca je napisao(la):Nece ni kada stavim na prisilno,stoje gore podignute?
A koje je to "jedno" mesto ??srdjan7 je napisao(la):svima pukne na jednom mestu auspuh
I ja sam tako nagadjaoLala iz Banata je napisao(la):Pa normalno da stenje kad su to rucice za kontrolu spoljne hidraulike, a nista niste prikljucili.
aca je napisao(la):Sada mi spusta poluge,ali nece prisilno.,tj.,nece da podize traktor kada je panj ispod poluge i ne reaguje mi fini hidraulik?