Kad mi ono u 542 nije odvalilo,nece ni ovo sto posto....Nemas pojma kako dobro amortizujerobert je napisao(la):ono sediste ima bubrege da ti odvali
A i nosac je jak,nece puci 100%
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kad mi ono u 542 nije odvalilo,nece ni ovo sto posto....Nemas pojma kako dobro amortizujerobert je napisao(la):ono sediste ima bubrege da ti odvali
Ma nema struje ) kadse voda zagreje preko zive prebaci na sat kolka je temperatura i to je to (ako je ziva unutra a mislim da jeste).gm je napisao(la):Hvala vam na postavljenim slikama!! puno ce mi pomoci
Imam jos jedno pitanje!!!
Da li je potrebno da ti meraci imaju prikljucak na struju ili jednostavno je u pitanju samo povezivanje sata sa senzorom? mozda zvuci glupo pitanje...
izvini,ali gresis...na 1025 sam stavio i mehanicki,a ostavio sam i elektronski,(mehanicki sam merio u vodi do kljucanjai odlicno pokazuje) i elektronski laze za 8-10 C ...Spajki je napisao(la):Pritisak ulja povezan sa istog mesta gde je i el.davac (oni izvodi kod centrifuge),za vodu na glavi isto kao na prethodnim slikama.Ovi ruski ne pokazuju bas najsjajnije i ne verujem im bas zbog te ofrlje tacnosti.Na 820 se vise i ne trudim da namestam ove elektro .
Kontakt mi se ukljucuje preko sklopke a ova brava mi sluzi da ukljucim svetla (poziciono i kratko) a dugo i dalje menjam na prekidacu na volanumladenmaso je napisao(la):@spajki
kakav ti je ono drugi kljuc na instrument tabli
racunica je jasna. za pare zetora od ako se ne varam 125 ks, moze da se uzme belorus od 150 ks .mdw525 h je napisao(la):Zetor frontera 125 košta 50.000E
MTZ 1221.3Košta 35.000E
Po vama da li je zetor toliko bolji od mtz. Interesujeme vaše mišljenje,ko šta bi uzeo.
zovi nekog majstora pa nek se on muci ti reci da nisi nista diraogrunt je napisao(la):LJudi imam problem sa orbitrolom na belarusu 820,curilo je ulje iz orbitrola ispod volana ja ga skinem i promenim gumicu al sad samo mota u desnu stranu u levu nece uopste nesto sam zaj...o sta mi je ciniti?