Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
steva 1984 je napisao(la):Hteo bi da napravim kutiju da je napunim betonom i stavim napred jer nemam tegova na prednjem trapu a ovi neznaju trgovci sta da traze mislim da je prosle godine 20 evra komad bio polovan i onaj drzac tegova je skup zaboravio sa koliko se krecao pa bi mi bilo jeftinije da izvarim kutiju i lepo napunim betonom.Jel neko to pravio mozda?
steva 1984 je napisao(la):Kakve mase![]()
sasa22 je napisao(la):pa moze, ako imas nekog Erika Katonu da ti kaci tu kutiju
sigurno si mislio na Ervina Katonusasa22 je napisao(la):pa moze, ako imas nekog Erika Katonu da ti kaci tu kutiju
sitna jeste al ne mogu da se setim mislim da je 24x1,5aca je napisao(la):Jel zna neko da li ide sitna ili krupna loza na diferencijal gde se stavlja ploca za donju poteznicu?
Hvala,da znam sta da trazimkinez je napisao(la):sitna jeste al ne mogu da se setim mislim da je 24x1,5aca je napisao(la):Jel zna neko da li ide sitna ili krupna loza na diferencijal gde se stavlja ploca za donju poteznicu?![]()
Mece to bas biti tako jednostavno , samo ako napravis kutiju od 10mm debljinesteva 1984 je napisao(la):Hteo bi da napravim kutiju da je napunim betonom i stavim napred jer nemam tegova na prednjem trapu a ovi neznaju trgovci sta da traze mislim da je prosle godine 20 evra komad bio polovan i onaj drzac tegova je skup zaboravio sa koliko se krecao pa bi mi bilo jeftinije da izvarim kutiju i lepo napunim betonom.Jel neko to pravio mozda?
e nemoj da budes bas siguran ja sam radio to pre par meseci pa sam mozda zaboravio al sutra mogu da ti proverimaca je napisao(la):Hvala,da znam sta da trazimkinez je napisao(la):sitna jeste al ne mogu da se setim mislim da je 24x1,5aca je napisao(la):Jel zna neko da li ide sitna ili krupna loza na diferencijal gde se stavlja ploca za donju poteznicu?![]()
![]()
ovo ako stavite na rujana ici ce samo na prednje tockovetoshiba je napisao(la):![]()
Post je spojen: [time]1298803928[/time]_________________________________________________
![]()
Sta si se uhvatio mog traktora ovde ima ljudi koji voze i skuplje i novije i jace traktore.Ako imas nesto protiv mene obrati mi se na pp.Rale 83 je napisao(la):Mece to bas biti tako jednostavno , samo ako napravis kutiju od 10mm debljinesteva 1984 je napisao(la):Hteo bi da napravim kutiju da je napunim betonom i stavim napred jer nemam tegova na prednjem trapu a ovi neznaju trgovci sta da traze mislim da je prosle godine 20 evra komad bio polovan i onaj drzac tegova je skup zaboravio sa koliko se krecao pa bi mi bilo jeftinije da izvarim kutiju i lepo napunim betonom.Jel neko to pravio mozda?![]()
![]()
I nemoj da se zalis da je skup nosac i tegovi kad si se ku.. sa traktorom od 20 000e i kako je udoban , bolji itd i kako manje trosi i kako nevaljaju MTZ a nisi ni za prsluk uplatio .
Nadji na pijaci ili otpadu tegove i nosac i pljunii resis problem .
Ja sam pravio nosac i stavio tegove od R60 jer nisam imaojer sam sav novac dao za 82.1 dao sam za njega svih 5400 e koje sam imao