Men samo nervira što to ulje koje se tu sipa, stalno nekud "nestaje"...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na razvodniku moj Branko nestaje ulje...Branko je napisao(la):Men samo nervira što to ulje koje se tu sipa, stalno nekud "nestaje"...
Attila M. je napisao(la):Poštovao sam ga sve dok se nije pos*ao na moja dva meseca uloženog truda (seminarski rad koji nije hteo ni da pročita, a našao je za pravo da mi tu palamudi), i 5 godina studiranja koji po njemu ne vrede ništa.
savoris je napisao(la):nisam čitao tvoj seminarski rad , niti imam namjeru bez da se ljutiš , iako nešto čitam onda čitam ISKUSTVA a ne teorije
Toshiba ,hoću autorska prava za ovu sliku.toshiba je napisao(la):
nema on šta da zapuši nego ta trunka obično završi ispod radnog ventila i on nemože da nalegne kako treba i onda nema hidraulike nikakotoshiba je napisao(la):a to sto ti zaglavio je zbog delica papira iz filtera koji je odlutao u sistem i zapusio neku rupicu.
Jes to ti Kirajkiraj je napisao(la):Toshiba ,hoću autorska prava za ovu sliku.toshiba je napisao(la):
toshiba je napisao(la):Jes to ti Kirajkiraj je napisao(la):Toshiba ,hoću autorska prava za ovu sliku.toshiba je napisao(la):
danger je napisao(la):@Savoris,mtz 52 nema filter nego mala sita koja opet nije na odmet izvaditi i ponekad oprati,bar na 1000sati ako ne pre
a @Branko ako se nevaram se malo salio,normalno da nestaje kad uvek negde malo flisuje pa se mora doliti ulja,valda sam dobro procitao Branka izmedju redova,ma rus je tooo