Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ti misliš bolje ti je uzmi radi nešto konkretno odvrći šarafe za početakAttila M. je napisao(la):A ja mislio da ti ne čitaš teoriju...
Iz prve ti nisam verovao , nisam bio siguran dal se salis ili ne .toshiba je napisao(la):Ti meni ne verujesRale 83 je napisao(la):@danger
Hvala ti na ovoj slici.
Znaci ja reba i da sipam ulje ispod uloska filtera ,to nisam uradio hvala forunu
Post je spojen: [time]1298598920[/time]_________________________________________________
toshiba je napisao(la):Ima ulja Rale, ULJA
savoris je napisao(la):ti misliš bolje ti je uzmi radi nešto konkretno odvrći šarafe za početakAttila M. je napisao(la):A ja mislio da ti ne čitaš teoriju...
Jesi li cistio barem centrifugalnitoshiba je napisao(la):Rale, sigurno je bilo ulja ali se stvrdnulo u smolu! Isto i na centrifugalnom filteru ulja iz motora se stvara smola k'o da je sastavni deo filtera.
To polovina ne znaju ni da postoji!!!danger je napisao(la):a jesi promenio rale nekad filter hidraulika
Moram ti ponoviti , trazio sam filter ulja mislio sam na filter ulja za motor .danger je napisao(la):e tooooooooooo Rale,menjaj ga,a i majstor ti izgleda jaci kad se smejao a nezna ni od cega je to sto ti rus uvalio,znao rus da ti to nisi menjao nikad pa ti zato i dao
Imam ja problemcica sa hidraulukom pomalo jednom mi sigurnosni zaglavio , pada mi plug nadole pada mi tanjiraca .danger je napisao(la):Ma razumeo sam ja tebe Rale,kad ga vec imas promeni,ja to menjam svakog proleca i bude prljav i crn,a mogu da zamislim ko nikad nije menjao,pitanje dal je filter jos na svom mestu ili je pobegao