mladenmaso je napisao(la):
savoris je napisao(la):
mladenmaso je napisao(la):
savoris je napisao(la):
zombi
11.2X20 je 260km
a 15,5X38 je 570km
a ko ima ako te zanima na pp , u Bijeljini je
posalji meni broj ako imas na pp
nemam broj , zombi je rekao da će ići uskoro tamo pa neka on uzme broj i pošalje ti
zombi
jesil isao gledati gume imas li kakvi broj od njih
Nisam jos isao jbga, lose vrijeme a slab sam sa parama pravo, nemam ni za gorivo jbga
Post je spojen: [time]1298483045[/time]
ja kad bih imao para da kupim 1025.rm ja bih ga mazio pazio i zvao djole. A ne kao nas kolega kasapin... taj da je mesec dana sedeo na minusu po deset sati na dan i orao u kabini bez grejanja gde duva sna sve strane nebi on njega tako TESTIRAO
A ja bih ga mazio i pazio, a na haubu bi umjesto 1025 (jos ako je ravni most i one prelijepe široke gume jooooj!!!) stavio naljepnicu "Baćuška", jer cijeli zivot orem u 539, mrznem se u njemu, odvalim ruku dizući i spustajući plug jer je zemlja teška i brdovita pa jadni fergo jedva ore...ABD, kad kupim sebi rusinu "na koju sam bacio oko", stvarno ću kod nekoga napraviti naljepnicu "Baćuška" i ima da ga pazim bolje nego auto jer on će meni da uradi kako treba i kad treba i da i meni i ocu sačuva zdravlje, uzore duboko, pokosi, odveze i doveze sta treba i neću se više bojati blata ni trpiti kad me komšije sa Zetorima od 50-60 konja zaje*avaju kad se patim u oranju.
Ako ga kupim (a nadam se da hoćUUUUUUU!) ja ću njih zaje*avati, posebno kad prodjem sa rusom kroz neko blato i provalim špuru od pola metra dubine...pa nek prodju tu ako mogu (a inače oni meni to rade sad stalno, pisao sam o tome).
Testiranje treba prepustiti proizvodjačima, a svoje mašine koristiti kako treba, sa mjerom i razumom. Sve ima svoje granice, pa i traktor. Kao što su ljudi nekad radili sa volovima i pazili ih da im dugo zive i dobro rade, tako treba i danas sa traktorom, ne samo rusom, već svakim traktorom.
Druga je stvar kad neko mozda ima para za bacanje...