Vlada B.B
Član
pa jeste moj jezombie_666 je napisao(la):Jel tvoj? Nema se tu šta mnogo misliti, prava mašina, vidim ima i ravni most. Fantazija
kupio sam ga 2004 godine i do sada ima 990 radnih sati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa jeste moj jezombie_666 je napisao(la):Jel tvoj? Nema se tu šta mnogo misliti, prava mašina, vidim ima i ravni most. Fantazija
Spajki je napisao(la):A sta fali uljanom vazdusnom filteru?
Attila M. je napisao(la):Daj, Savo, uozbilji se na trenutak. :/ Filter za vazduh uopšte nije trivijalan element.
tako je..... neka uzme ruju 1221 paneka onda uporedjuje.... kako ljudi mogu biti tako nesvesni boze milizrine892 je napisao(la):Hehe. Usporedivati traktora od 6 cilindara koji su jači i teži od rusa. I onda kažeš dušu si vadio. A teret je bio isti ? Iste prikolice izvlacio ?
Nema šta, pravi si šofer
1221 je popularni DOKTOR.....BELIT577 je napisao(la):meni bre zao traktora.uzgred jeli 1025 ili1221 zovu DOKTOR?
pitam zato sto bih uzeo jednog takvog,pa ako jos bude mogao da nosi konbinaciju 2,5m ili 3m RD i jos sejalicu na to ima samo da pevam. ako ima jos neko misljenje rado bih ga saslusao.zombie_666 je napisao(la):Lala iz Banata je napisao(la):Moze sigurno, to je ipak 133 ks i 6 t.BELIT577 je napisao(la):Lalo sta mislis mozeli on da nosi RD i sejalicu na njoj od 2,5m?
Sa 133KS i 6 tona mase, RD od 2.5m i sejalica od 2.5m ne mogu biti problem, obje te mašine nisu teze od max. 2 tone (sa sjemenom), mislim da čak i bez tegova ne bi bilo problema.
savoris je napisao(la):atila moram ti iskreno nešto reći , mnogo s....
Pusti tio njega nisi ti lekr da nmu zabranis nego reci ti meni jel ti na 52 imas uljani vazdusni filter , pitam jer kod mene na 82.1 ima neki ulosci slicni pucvalu i samo se naguraju , ili mozda ima jos nesto sto ja neznamsavoris je napisao(la):atila moram ti iskreno nešto reći , mnogo s....