MTZ Belarus

dzxoi0.png

ljepotani

igordulic je napisao(la):
a cekaj treba da to otklone u garantnom roku za dz? ako su negde radili ima da skidaje i kod mene nek zarade tu platu!
Post je spojen: [time]1294573722[/time]

zombie_666 je napisao(la):
Ej sto me lik zajeba danas za kupovinu, bili dogovorili cijenu, napravljen pazar, trebao sutra da stigne traktor (82.1) kad me zove lik, kao mi se predomislili, sad ne moze za tu cijenu. Jbm ti ljude :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :zli: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri: :udri:
Zlostavljaj to :zli: :zli: nek plati gorivo, vreme , amortizaciju 1e/km u oba pravca i 50e nadnice po clanu koji je bio , i naknadu za traktor sto si propustio , a traktor nemoj mu uzeti jer nije rad da ti ga proda pa te sad nece sluziti . Takvi ljudi su dupla 0

U Rumuniji počela proizvodnja Belarus MTZ traktora-TAG traktori
TAG 920.4 -84 ks
TAG 952.3 - 95 ks
952.4
TAG 1025.3-110 ks
1025.4
dyvxw8.jpg

jel je to puno para ili ne mtz552 91 u utegnutom stanju motor solidan trazi tip4600eu,gume nisu nesto al moze jošda ide dve tri god,

Nista nije skupo kad mozes priustiti , skupo ce biti kad on bude bio 3000 atebi prazan djep , Po meni to je gornja granica , znaci traktor treba da je jako dobar
Post je spojen: [time]1294656127[/time]
Razmisljam ; u tanjiranju sa vucenom V tanjiracom moj MTZ dize temperaturu-kuva a u oranju sa trobrazdnim ne ( oko 60) hladnjak je nov i orginal , a zavesicu nemam , sta mislite da stavim parce platna izmedju hladnjaka za ulje i hladnjaka za vodu ili imate neku drugu ideju-znanje .
Dali stare 82 imaju hladnjak za ulje?

kinez je napisao(la):
rale sta oces da dignes jos temperaturu il da je spustis :cao:
Da spustim :cool: al mislim da hladnjak za ulje pregrejava ometa hladnjak za vodi , u tanjiranju traktor mi radi na 1800-2000 ortaja bez stajanja nedizem tanjiracu na celo samo ::traktor:: a sa plugom na svako celo smanjim obrtaje i dizem plug .
@matic
V24 vicem 4,5 i retko 6 a plug vucem 5,6,retko 7 i 6 zec , nije mi problem snaga traktora , ogranicavame temperatura u tanjiranju
Post je spojen: [time]1294657624[/time]

vla je napisao(la):
U Rumuniji počela proizvodnja Belarus MTZ traktora-TAG traktori
TAG 920.4 -84 ks
TAG 952.3 - 95 ks
952.4
TAG 1025.3-110 ks
1025.4
dyvxw8.jpg
Znaci nema nista od projzvodnje(sklapanja) u srbiji Belarus traktora!I necudi me ko ce doci u ovu divljacku drzavu

pa kad je srbija kriticni region za ulaganje.
Kazu da u austriji npr kad ti neko ne plati nesto ti za nedelju do dve dana mozes naplatiti ceo dug,nema cile mile i nece da ulazu u srbiju jer tu ti moze krenuti i da ti neko ne plati i boli ga uvo zatvori firmu propadne mu 500e koje je dao za otvaranje,dok tamo da bi otvorio obicni D.O.O. treba 35000e,pa se ljudi bas ne zezaje i rade samo ozbiljni.
Kazu da je zakon i sve bas na nekom extra nivou,i npr nasi ljudi kad odu tamo onda vise nema bacanja smeca po ulicama ponasaje se kulturno a ti isti ljudi kad dodju "kuci" u srbiju misle da su na divljem zapadu i ponasaje se ko budale kad znaju da tu mogu radit sta hoce bukvalno niko ti nista ne moze.
Post je spojen: [time]1294660577[/time]
p.s. i taj sto mi to sve pricao kaze da i oni njihovu firmu sele u rumuniju tj fabriku proizvodni deo,jer je tamo najeftinija radna snaga,a uprava ide u englesku tako da nece vise tamo raditi nije mu se dalo ic bit englez :D

Sklapaju se u Rumuniji, jer nemaju onda carinu za bilo koju drzavu EU.
Verujem da ce se i kod nas sklapati zbog CEFTA-e.

bojcetic je napisao(la):
Ogranicave te snaga, jer mu je tesko, pa se greje motor.
uvek mogu sa tanjiracom da ubacim za jedan stepen veci prenos al mi temperatura nedozvoljava ,
sa plugom uvek teram najveci prenos sto motor moze podneti a temperatura je ok do 85 stepeni (uglavnom 60)
Ubacio sam i plasticni propeler sa 6 peraja (njegov je bio 4pera netalni

@rale,samo stavi zavesicu i navuci je dogore da nema nikakvog kontakta izmedju hladnjaka ulja i vode,i onda nece kuvati u tanjiranju nego ce da kuva na leru ::namigivanje::,a za oranje svaka cast :bravo:,ili su to lovacke price ili ores po pesku,ja plafon 3 zec ili 4 kornjaca sa tri brazde a ti se igras u 6 i 7 sa plugom ::svaka cast:: ::svaka cast::

evo malo novi slika :
ovo je 95 ks sa novom kabinom (kvalitetno uradjenom kao na 1523)

4lrdya.jpg

Post je spojen: [time]1294587136[/time]

Post je spojen: [time]1294612379[/time]

Post je spojen: [time]1294637642[/time]

Post je spojen: [time]1294663025[/time]
hodrulika je sa strujom,spoljna,rucice ok kipa su tu sa strane pri ruci su,buka u njemu je mala,menjac kao na kolima,samo mu je po meni mana sto nema fabricku klimu i reverzer ostalo je sve ok i cena narvno msl da kosta oko 35000e e sad nzm + pdv ili sa pdv-om.

To je 922, stocarski traktor, za rad na farmi, sa niskom kabinom. Hidraulika je sa mehanickim komandama, nije EHR. Kabina je drukcija od one na 923 i 1523, i dosta manja. Menjac isti kao na 920/952/1021, samo sto je i komanda reduktora sa strane. Taj traktor stoji na placu Agropanonke vec 3-4 godine, niko ga nece.

danger je napisao(la):
@rale,samo stavi zavesicu i navuci je dogore da nema nikakvog kontakta izmedju hladnjaka ulja i vode,i onda nece kuvati u tanjiranju nego ce da kuva na leru ::namigivanje::,a za oranje svaka cast :bravo:,ili su to lovacke price ili ores po pesku,ja plafon 3 zec ili 4 kornjaca sa tri brazde a ti se igras u 6 i 7 sa plugom ::svaka cast:: ::svaka cast::
Cesto puta sam pisao o zemlji u mom kraju , laka za obradu , oranicni sloj retko gde preko 25cm , a nije ni plodna , tako da to necu komentarisati .
Sa MTZ 82.1. uzorem HEKTAR prosecno za 3 sata a neretko i vi orete za priblizno vreme , ja sa 5,6 i retko kad i 7 (ima i nizbrdice kod nas ::namigivanje:spavam: a vi sa 4 i 3 zec neki put i brze a orete na 35 ::namigivanje::

Lala iz Banata je napisao(la):
To je 922, stocarski traktor, za rad na farmi, sa niskom kabinom. Hidraulika je sa mehanickim komandama, nije EHR. Kabina je drukcija od one na 923 i 1523, i dosta manja. Menjac isti kao na 920/952/1021, samo sto je i komanda reduktora sa strane. Taj traktor stoji na placu Agropanonke vec 3-4 godine, niko ga nece.
E to je tacno... :udri:

Nazad
Vrh